Portretul lui Mihai Popescu | Ce senzație a avut după ce a marcat în poarta FCSB-ului

Mihai Popescu (25 ani), este un jucător care și-a așteptat șansa de a demonstra că poate fi un jucător de baza pentru Dinamo.

evomag.ro

Apărătorul născut la Câmpulung Muscel, dar crescut de Dinamo, a fost împrumutat în mai multe rânduri în liga secundă și în Liga I la Voluntari, iar acum poate fi momentul în care el să devină fundașul de bază în defensiva dinamovistă.

Mihai Popescu a reuşit să marcheze golul egalizator al „câinilor roșii” în derby-ul din iulie 2018. Partida dintre FCSB și Dinamo București s-a terminat atunci la egalitate, 3-3, la capătul unui meci spectaculos. Fundaşul nostru a marcat în minutul 89 golul de 3-3, reuşind să restabilească pentru a treia oară în acel derby egalitatea pe tabela de marcaj.

Într-un interviu acordat celor de la telekomsport.ro, Popescu a explicat ce a simţit în acel moment.

”Nu ştiu, a fost un moment unic pentru mine, ceva senzaţional. Pe moment nu am realizat că am marcat şi nu ştiam cum să mă bucur. Dar abia a doua zi, uitându-mă la reluări şi la ce se scria prin presă, am realizat ce lucru mare am făcut. Mă bucur că am marcat, mă bucur de fiecare gol marcat, nu neapărat împotriva lor, dar este ceva special”, a declarat Mihai Popescu.

Fundașul central a început anul 2019 cu brio și cu siguranță nu va uita niciodată noaptea dintre ani! Mihai Popescu şi-a cerut iubita de soţie chiar în noaptea de revelion. VEZI DETALII AICI

Reclame