O fostă glorie a clubului îl susține pe Rednic după decizia de a renunța la Gicu Grozav

Odată cu revenirea în Ștefan cel Mare, Mircea Rednic a dat afară mai mulţi jucători, printre primii fiind şi Grozav.

evomag.ro

Gicu Grozav (28 de ani), i-a fost reziliat contractul cu Dinamo, după eliminarea roș-albilor din optimile Cupei României, când am fost eliminați de Csikszereda, cu 6-5 după loviturile de departajare. La acel moment, Rednic a considerat că procedeul ales de elevul său, o scăriţă, a fost o dovadă de amatorism şi a tunat atunci la adresa jucătorului.

Fostă glorie dinamovistă, Costel Orac, e de partea „Puriului” și consideră că nu doar execuția dezamăgitoare a comentat în decizia de a îl da afară de la echipă.

„Nu-l cunosc, nu-i cunosc caracterul. Nu ştiu dacă a contat doar penalty-ul acela ratat, poate au fost şi alte chestii pe lânga, unele din spate, din trecut, pe care nu le ştim. Se poate spune că e o pierdere, are valoare, cotă, dar din păcate, cât a fost la echipă, cu părere de rău, nu a arătat nimic. Poate a contat şi asta, adică faptul că nu a avut evoluţia aşteptată. Ăsta e riscul atunci când aduci jucători care nu sunt în circuit”, a spus Costel Orac, pentru ProSport.

La finalul partidei, „Puriul” a declarat: „El nu a avut nicio reacţie. Mă aşteptam ca atunci când faci o greşeală cum a făcut-o el să-şi ceară măcar scuze faţă de jucători. În vestiar am văzut mulţi jucători care au făcut asta. Nu a venit nici la mine să vorbească. Atunci când a trecut pe lângă mine, i-am zis vreo două, trei cuvinte.

Îl cunosc, am lucrat cu el, are calităţi, dar din moment ce am vorbit foarte mult şi eu şi David despre situaţia în care suntem noi, nu trebuie să rişti. Se puteau schimba multe şi la moralul jucătorilor şi la al suporterilor. Pentru binele echipei, nu trebuie să ne jucăm acum, în situaţia în care e Dinamo, indiferent cine e şi cum se numeşte”.

În replică, Grozav s-a apărat. „Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, pentru că am venit la Dinamo să ajut. Îmi pare rău că am dezamăgit mulţi suporteri ai lui Dinamo care au avut încredere în mine, de asta regret. Viaţa merge înainte. Eu am ales să execut penalty-ul în acel mod. Eu niciodată nu o să iau la mişto suporterii dinamovişti, pentru că nu de asta am venit. Am ales să execut aşa, nu mi-a ieşit, dar niciodată nu voi la la mişto suporterii dinamovişti sau clubul Dinamo. Nu eu am cerut rezilierea. Dinamo mi-a reziliat contractul. Ei au venit cu propunerea asta. Ei au spus clar că vor să reziliem.

neer.ro

Eu ştiam în ce situaţie era Dinamo când am venit. Nu era pe locul doi Dinamo când am venit şi cu mine a ajuns pe acest loc. Eu nu sunt un laş. Eu nu plecam de bună voie. Rămâneam împreună până muream, dacă era după mine. Nu renunţam eu, nu sunt un laş nu am fost şi nu voi fi niciodată”, a spus Gicu Grozav.

  • Grozav a plecat de la Dinamo la data de 2 noiembrie 2018, după o lună de la semnarea înţelegerii, jucând în patru meciuri, trei în campionat şi unul în Cupa României, fără a marca vreun gol.
  • Gicu Grozav este cotat la 700.000 de euro.