Sergiu Popovici condamnă schimbările dese de la Dinamo: „După rezultate slabe, mereu urmează o schimbare”

Mircea Rednic, a anunțat în luna decembrie că fundașul Sergiu Popovici nu va mai face parte din echipa lui Dinamo, pe fondul evoluțiilor dezamăgitoare din ultima perioadă.

evomag.ro

Fundaşul stânga (25 ani),
a vorbit într-un interviu pentru ProSport despre posibilitatea ca echipa noastră să prindă play-off-ul.

„Vom vedem după pregătirea de iarnă, trebuie să se pregătească bine, au mai rămas cinci meciuri, însă e foarte greu să prindă play-off-ul. Probabil au nevoie de cinci victorii, iar celelalte echipe din faţă să rămână pe loc. Dar măcar să o scoată cumva, să înceapă să câştige”, a declarat Popovici.

Fostul jucător al lui Dinamo, a comentat și despre schimbările dese de antrenori în Ștefan cel Mare.

„La nicio echipă nu e un lucru bun să schimbi antrenorul aşa repede, nu ştiu ce să zic. Aţi văzut cum e în fotbal, dacă antrenorul nu are rezultate, îl dă afară. Mai ales la noi în România nu au răbdare, când nu au rezultate.

Florin Bratu m-a adus și m-am înţeles foarte bine. Atât cât am stat cu el m-am înţeles bine, şi cu domnul Niculescu la fel. Asta este viaţa, antrenorii se schimbă, jucătorii la fel. Mergem înainte, nu avem ce să facem.

Nu ştiu ce să spun, după rezultatele slabe, mereu urmează o schimbare. Dacă nu de antrenor, atunci de jucători. Vinovatul principal într-o echipă este antrenorul, pentru că el bagă echipa în teren”, a afirmat fundaşul.

Atunci când a fost întrebat despre relația sa cu Mircea Redni, Popovici a spus: „Nea Mircea a venit la mine, nu m-am dus eu să-i mai cer o şansă, el mi-a zis. Atunci, în meciul cu Viitorul, Olteanu luase roşu, apoi a intrat Grigore în locul lui şi făcuse penalty în minutul 93 şi m-am gândit că o să aibă nevoie de mine. Mă duceam la antrenamente, normal, mă antrenam 100% şi apoi a venit şi m-a întrebat dacă aş putea să-l ajut. Atunci a zis el că vrea să-mi mai dea o şansă.

StarShinerS.ro

Atunci când antrenorul anunța că ești indezirabil, nu pică bine nimănui. Trebuie să ai o mentalitate puternică să poţi să continui să joci meci de meci, şi plus că aveam şi rezultate slabe. Trebuie să fii puternic mental”, a mai spus Sergiu Popovici, pentru sursa mai sus citată.

  • Înainte de a semna cu Dinamo, Popovici a mai jucat la Flacăra Făget, FC Vaslui, Voinţa Sibiu, Academica Argeş, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. 88 de partide are fundaşul în Liga 1.
  • Popovici este cotat la suma de 300.000 de euro.
Reclame