Super transfer pregătit de Mircea Rednic

Odată cu revenirea în Ștefan cel Mare, Mircea Rednic a dat afară mai mulţi jucători, iar în schimbul lor, „Puriul” dorește să aducă jucători cu o mai bună calitate și experiență.

evomag.ro

Fanatik.ro scrie că francezul, Jean Claude Dielna poate reveni la Dinamo, după ce a fost pus pe ”liber” de New England Revolution, formaţia din Statele Unite pentru care a evoluat în ultima vreme. Sursa citată scrie că apărătorul vrea să revină în Europa după experiența peste Ocean, iar Dinamo pare a fi soluția ideală. Problema este salariul pe care îl solicită Dielna, 25.000 de euro pe lună, dar este posibil să accepte și o propunere mai mică pentru a reveni pe gazon cât mai rapid.

Dielna a lăsat o impresie foarte bună în prima perioadă petrecută în Ștefan cel Mare. El a fost adus sub formă de împrumut în februarie 2017 de la Sheffield Wednesday și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo. Posibila revenire a francezului în Ștefan cel Mare, pentru Rednic ar fi o soluție excelentă, în condițiile în care Dielna poate evolua atât fundaș central, cât și fundaș stânga, un alt post deficitar la Dinamo.

În vara anului 2017, oficialii clubului Dinamo au încercat să îl păstreze pe Dielna, care rămăsese, ca și acum, liber de contract după rezilierea acordului cu gruparea engleză.

“Dielna a preferat să aștepte un salariu mai bun, dar nu este o tragedie. Nu stăm în niciun jucător. Dielna, inițial, a acceptat oferta noastră, însă mi-a zis că are o vârstă și vrea mult mai mulți bani. Dielna a vrut 25.000 de euro pe lună”, declara Adrian Mutu, președintele lui Dinamo la acea vreme, după ce francezul a decis să plece în SUA, la New England Revolution.

  • 650 de mii de euro este cota lui Jean Claude Dielna conform transfermarkt.

Lasă un răspuns