Dezvăluirile lui Deian Sorescu: „Noi nu am acumulat punctele pe care ni le doream”

Dinamo l-a transferat în această vară pe Deian Sorescu de la ASU Poli Timișoara, iar fotbalistul de 20 de ani nu a dezamăgit la debut. Mijlocașul a înscris golul victoriei din partida tur a Ligii 1, cu FC Voluntari, 2-1.

evomag.ro

Acum, echipa noastră este pe locul 11, la nouă puncte distanţă de play-off, iar cele 15 puncte rămase în joc par prea puţine pentru elevii lui Rednic, care speră să se ”agaţe” de un miracol în acest final de sezon regulat.

Sorescu a vorbit într-un interviu pentru ProSport despre şansele echipei noastre la play-off şi a ”povestit” singura întâlnire pe care a avut-o cu Ionuţ Negoiţă.

„E normal ca orice antrenor să vină cu filosofia lui şi cu jucătorii lui. Cred că pe noi nu ne-au ajutat rezultatele, nu schimbările de antrenor. Aşa ne-am pierdut şi încrederea în noi. Pentru mine toţi au fost antrenori buni, ţin să-i mulţumesc domnului Florin Bratu că a avut încredere şi m-a adus aici. Cred că domnul Rednic are experienţă şi cu siguranţă va găsi soluţia să ne revenim. Domnul Rednic a venit cu experiența sa. Nu sunt în măsură să zic diferenţele dintre cei trei, dar dânsul are o foarte mare experienţă. Oriunde mă va folosi orice antrenor voi încerca să dau maximum din ce pot şi din ce ştiu.

Am avut foarte multe de învăţat de la fiecare antrenor. Ce e la Dinamo nu am prins nicăieri altundeva, de la condiţii până la orice mic detaliu. Nu am avut nicăieri ce am avut în cele câteva luni cât am petrecut la Dinamo. În fiecare zi cred că am avut câte puţin de învăţat”, a declarat Deian, când a fost întrebat despre schimbările de pe banca tehnică a lui Dinamo.

Mijlocașul a vorbit și despre o posibilă convorbire la echipa națională a României: „Nu m-a contactat nimeni, ultima oară am fost acum mai mulţi ani, cred că vreo 6 sau 7, într-un cantonament de o săptămână. Era o selecţie sau ceva, nu am fost contactat niciodată. Chiar mi-aş dori să reprezint România. E greu să fiu convocat în momentul ăsta. Băieţii s-au chinuit să ajungă aici şi nu cred că ar fi corect, dar orice jucător de vârsta mea îşi doreşte să fie chemat.”

StarShinerS.ro

Deian Sorescu susține că sunt șanse mici ca Dinamo să se califice în play-off-ul Ligii 1 și o declară în interviul acordat de el. Totodată, acesta a vorbit și despre relația sa cu patronul clubului, Ionuţ Negoiţă.

„Noi nu am acumulat punctele pe care ni le doream până în momentul de faţă, şansele sunt din ce în ce mai mici. Cred că atât timp cât mai sunt şanse încă sperăm să ne agăţăm de acea mică şansă.

Domnul Ionuţ Negoiţă a venit la noi când era antrenor Florin Bratu. A venit la noi la Săftica, atunci l-am întâlnit. A vorbit cu noi, dar personal, faţă în faţă, nu am apucat să vorbesc. Colectiv am vorbit. Ne-a transmis ce era de transmis înainte de a începe campionatul”, a mai spus timișoreanul.

  • Deian Sorescu este cotat la suma de 450.000 de euro.

VIDEO: Dinamo – FC Voluntari 2:1

Reclame