VIDEO | Ultimele detalii despre situația lui Sergiu Hanca. Anunțul făcut de Ionel Dănciulescu

Dinamo a terminat 2018 în afara locurilor de play-off, dar și cu o înfrângere la scor la Giurgiu și cu unul din căpitani anunțând că vrea să plece, după incidentele în care a fost implicată soția sa.

bestkids.ro

Șansele ca Sergiu Hanca (26 de ani) să mai continue la Dinamo sunt foarte, foarte mici. Nervos pe cele petrecute în timpul meciului pierdut cu Astra, 1-4 la Giurgiu, mijlocaşul vrea cu orice preţ să plece din Ştefan cel Mare, are la mână o hârtie conform căreia 100.000 de euro sunt de ajuns, iar răzgândirea nu pare posibilă. Cel puţin aşa susţine Ionel Dănciulescu.

„Așteptăm reunirea lotului. Vom vedea ce vom decide împreună cu Sergiu. E clar că nu-i va fi ușor să continue la Dinamo. Trebuie să fiu sincer și să spun asta. Vom vedea ce va fi. Vom lua decizia cea mai bună pentru el și pentru club. El are oricum o hârtie de la club”, a declarat”Corbul”.

StarShinerS.ro

Fără transferuri în 2019, Dinamo va încerca să se întărească serios în pauza de iarnă, iar Claude Dielna şi Ioan Hora nu fac parte din planurile clubului din Ştefan cel Mare, ne informează Ionel Dănciulescu. Team managerul lui Dinamo a recunoscut că Mircea Rednic are nevoie inclusiv de un portar.

„Sunt discuții pentru anumiți jucători, atât români cât și străini. Vor și pleca anumiți jucători. Vom vedea de luni încolo ce se întâmplă. . Dielna și Hora nu sunt pe lista. Din păcate jucătorii români au o situație delicată pentru noi, adică sunt sub contract. Ne vom așeza la masă luni, când ne întoarcem la treabă și vom vedea. E clar că va mai veni un portar”, a mai precizat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

VIDEO: Incidentul dintre suporterii dinamoviști și Andreea Hanca

Reclame