Mircea Rednic continuă „curăţenia” la Dinamo: „Sunt şanse să nici nu mai apară!”. O nouă plecare din Ştefan cel Mare

Mircea Rednic (56 de ani), pregăteşte o adevărată revoluţie în lotul lui Dinamo în această iarnă. „Puriul” s-a debarasat, pe rând, de jucătorii care l-au nemulţumit, pe lista sa fiind chiar şi jucătorii pe care chiar el i-a adus, după revenirea în Ştefan cel Mare. A fost cazul lui Gregory Tade (32 de ani), va fi, se pare, şi cazul lui Naser Aliji (25 de ani).

bestkids.ro

Fundaşul stânga albanez, a sosit la începutul lunii noiembrie a anului trecut, dar n-a apucat să debuteze la Dinamo din cauza unei accidentări pe care a suferit-o. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a confirmat sâmbătă seară, la DigiSport, despărţirea de jucătorul albanez.

„Probabilitatea e foarte mare ca Aliji să nu mai apară. Jucătorii care au venit în ultima perioadă au o clauză specială în contract şi dacă clubul nu e mulţumit de randamentul lor, vor pleca. Vorbim despre cei nou-veniţi. Cei vechi, care au plecat, n-au plecat cu mâna goală”, a declarat Dănciulescu.

Naser Aliji a fost prezentat oficial la Dinamo pe 2 noiembrie. Fundaşul a fost în lotul Albaniei la Euro 2016, când formaţia pregătită atunci de Giani De Biasi a întâlnit România la turneul final. FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern şi Virtus Entella sunt echipele pe la care a mai trecut Aliji în carieră.

Mai mult, team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu nu exclude posibilitatea ca mijlocaşul, Mihai Răduţ, să ajungă la Dinamo și a dezvăluit că Mircea Rednic a mers în Belgia pentru a căuta jucători şi îşi doreşte întăriri aproape pe fiecare post.

evomag.ro

„Vor veni jucători în pauza asta competiţională, iar unii dintre ei vor pleca. Va veni un portar, un fundaş dreapta, un mijlocaş stânga sau dreapta, probabil doi atacanţi şi un fundaş central. Sunt foarte multe discuţii cu agenţii jucătorilor, cu jucătorii, mai multe vom şti săptămâna viitoare. Ne dorim ca pe 11 (n.r. ianuarie), când plecăm în cantonament, să avem lotul definitivat în proporţie cât mai mare.

Poate fi o variantă. Probabil sunt discuţii, dar nimic concret. Sunt mai mulţi jucători în discuţii. Neicuţescu a plecat împrumut la Chindia pe şase luni, iar cu Gomelt vom vedea care sunt doleanţele lui pentru a rămâne”, a mai spus oficialul „alb-roşiilor”.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Naser Aliji, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Reclame