Dinamo se mai desparte de un jucător

Mircea Rednic l-a trimis pe Mihai Neicuțescu la Târgoviște, iar pe Mihai Popescu la St. Mirren (Scoția). Următorul jucător aflat pe lista neagră a ”Puriului”, este Robert Moldoveanu.

evomag.ro

Momentan nu s-a concretizat niciun transfer dorit de Mircea Rednic, dar între timp antrenorul lui Dinamo continuă să scape de actualii fotbaliști.

După ce a dat afară mai mulți titulari de-a lungul sezonului, acum antrenorul de 56 de ani a început să taie de pe listă și fotbaliștii eligibili U21.

Conform celor de la gsp.ro, oficialii dinamoviști au confirmat în cursul zilei că cel poreclit „Balon”, va evolua până în vară la Petrolul Ploiești, locul 3 din liga secundă, formație care e implicată în lupta pentru promovarea în Liga 1. Jucătorul s-a prezentat astăzi, la reunirea Petrolului. Atacantul se află în grațiile antrenorului „găzarilor” Mugur Cornățeanu, cei doi colaborând în trecut la grupele de juniori ale „câinilor”.

Miercuri, 9 ianuarie, are loc reunirea formației Dinamo la Săftica. Până atunci, oficialii clubului încearcă să rezolve câteva transferuri pentru a-i pune la dispoziție lui Mircea Rednic lotul pe care și-l dorește. Mustoe așteaptă să facă vizita medicală și, dacă totul e în regulă, se va prezenta alături de noii săi colegi. Albanezul Nasser Aliji se întoarce și el în România.

Un alt fotbalist care va părăsi Dinamo în perioada următoare este fundașul central Mihai Popescu. Jucătorul de 25 de ani va evolua până în vară la gruparea St. Mirren din Scoția. –> DETALII AICI <–

  • 4 goluri în 31 de meciuri a reușit Moldoveanu la Dinamo, all-time.
  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Robert Moldoveanu.