Lista plecărilor de la Dinamo se mărește. Mircea Rednic a anunțat încă un jucător că nu se mai bazează pe el

După ce, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic i-a trimis sub formă de împrumut pe: Mihai Neicuțescu (Chindia Târgoviște), Mihai Popescu (St. Mirren) și Robert Moldoveanu (Petrolul Ploiești).

evomag.ro

Acum, Laurențiu Corbu a fost informat, că trebuie să își caute echipă. Contactat de către noi (doardinamo.com), fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, a confirmat că a fost înștiințat de antrenorul echipei noastre că nu va face deplasarea în cantonamentul din Antalya. Asta în ciuda faptului că e singurul fundaș dreapta de meserie din lot și apărătorul care a greșit cel mai puțin în actualul sezon!

Fundașului nu îi va fi reziliat deocamdată contractul, oficialii echipei sperând să-l împrumute pe Corbu la altă echipă sau, în cel mai optimist caz, să obțină o sumă de bani de pe urma lui.

Reunirea lui Dinamo va avea loc miercuri, 9 ianuarie, la Săftica. Echipa lui Rednic va efectua un singur stagiu de pregătire, în Antalya, între 11 și 25 ianuarie. În Turcia, „câinii” vor juca amicale împotriva lui Hajduk Split (13 ianuarie), FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) și Dinamo Moscova (23 ianuarie).

Giorgos Katsikas, Tomislav Gomelt, Sergiu Hanca și Mircea Axente sunt alți patru jucători care nu vor face parte din lotul, ce se va deplasa în stagiul de pregătire din Antalya.

  • 12 meciuri a bifat Corbu pentru Dinamo în actualul sezon.
Reclame