Mai pleacă patru! Preşedintele lui Dinamo anunţă: „Aşteptăm să vină din vacanţă, apoi vom discuta cu ei. Nu vor merge în cantonament”

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a anunţat, luni seară, că echipa din Ştefan cel Mare se va mai despărţi de trei jucători – Tomislav Gomelt, Mircea Axente şi Giorgios Katsikas – imediat după reunirea lotului.

vivre.ro

De asemenea, a anunțat că mijlocaș Sergiu Hanca nu va mai continua la Dinamo.

„Hanca nu va pleca în cantonament cu Dinamo. În momentul în care a spus că Dinamo a murit pentru el, lucrurile sunt clare. La valoarea lui Hanca nu va fi greu să-și găsească echipă, mai ales că este vorba de câteva zeci de mii de euro. Cu Gomelt încă nu am început discuțiile, cu Axente de asemenea. Și cu Katsikas vom avea o discuție când se va întoarce”, a zis David.

Indiferent de cât de lungi vor fi tratativele, cei trei jucători nu vor prinde loc în avionul care-i va duce pe dinamovişti în Antalya pentru primul stagiu de pregătire al iernii:„Aşteptăm ca toţi jucătorii să se întoarcă din vacanţă. Cei care discută rezilierea nu vor pleca în cantonament. Vor avea un program de pregătire separat, le vom pune la dispoziţie preparator la Săftica şi tot ce au nevoie. Până nu sunt reziliate contractele, ele trebuiesc respectate”, a mai declarat oficialul dinamovist.

dealzz.eu

PROGRAMUL DINAMOVIȘTILOR 11-25 ianuarie 2019:

• 13 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Hajduk Split (Croația);

• 16 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Sion (Elveția);

• 20 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Metalurgs Liepaja (Letonia);

• 23 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Dinamo Moscova (Rusia).

  • Orele de disputare pentru meciurile amicale stabilite în cantonamentul programat în Turcia vor fi anunțate prin intermediul site-ului oficial al clubului.
Reclame