Primul transfer a lui Mircea Rednic în 2019 este confirmat

Mircea Rednic, 56 de ani, vrea să schimbe, în această iarnă, din temelii situația de la Dinamo. Pe lângă transferurile făcute deja, tehnicianul ”câinilor roșii” e gata să facă prima mutare pe 2019. Un jucător produs de Liverpool, Jordan Mustoe, e în cărţi pentru un transfer la Dinamo.

vivre.ro

Fotbalistul a ajuns în România și va efectua vizita medicală, iar dacă totul va fi în regulă va semna contractul.

„Mustoe este în România, face vizita medicală și dacă totul e ok va semna. Rezilierile n-au fost puține, au fost 10 jucători care au plecat în ultima lună și jumătate. Mai avem discuții cu alți jucători.

Așteptăm ca toți să se întoarcă din vacanță. Cei care discută rezilierea nu vor pleca în cantonament. Vor avea un program de pregătire separat, le vom pune la dispoziție preparator și tot ce au nevoie”, a zis Alexandru David la TV Digi Sport.

Jordan Mustoe e un jucător format de Liverpool și a ajuns în 2011 la Wigan, unde era de așteptat să ”explodeze”. Totuși, accidentările nu l-au lăsat să ajungă la valoarea scontată.

„Vara trecută (n.r.2017) mi-am rupt ligamentele la gleznă în timp ce alergam, în parc. A fost un eveniment nefericit, dar acum sunt ok din punct de vedere fizic”, spunea fundaşul stânga pentru englishplayersabroad.com, într-un interviu acordat în mai.

Astfel, Mustoe nu a jucat nicio partidă în Premier League, iar ultima oară a evoluat pentru SJK (Finlanda). 2 assisturi a avut în stagiunea trecută fundaşul stânga.

  • Mustoe vine din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de finlandezii de la SJK Seinajoki. De-a lungul carierei a mai evoluat la Wigan, Barnet, Morecambe, Bury și Westerlo.
  • 150,000 euro este cota lui Mustoe, potrivit transfermarkt.com.
Reclame