Rednic împrumută Dinamo. Vezi reacția oficialilor

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic a împrumutat clubul cu 200.000 de euro, fapt confirmat de președintele Alexandru David.

bestkids.ro

Oficialul clubului din Ştefan cel Mare a precizat şi când îşi va recupera Mircea Rednic banii pe care i-a împrumutat clubului.

„Este adevărat că Mircea Rednic a împrumutat clubul cu 200.000 de euro, dar nu este adevărat faptul că nu am fi putut pleca în cantonament fără aceşti bani. Vreau să-i mulţumesc pe această cale că ne-a ajutat.

Este un gest frumos pe care l-a făcut. Practic ne-a împrumutat pentru câteva zile. Depinde cât durează până intră banii din drepturile TV. În mod normal, plăţile sunt planificate pentru data de 15 ianuarie. Deci practic, noi într-o săptămână putem să-i dăm banii înapoi, cu mulţumirile de rigoare.

vivre.ro

Nu cu dobândă. Nu există aşa ceva, lucrurile sunt clare. Există un contract înregistrat la Ligă şi în momentul în care vor intra banii din drepturile TV, Mircea Rednic îşi va primii banii înapoi”, a precizat Alexandru David.

Cu mână liberă din partea conducerii și asigurat că va rămâne, indiferent de ce se va întâmpla, antrenorul țintește chiar mai sus și planul său cuprinde și posibilitatea de a prelua o parte dintre acțiuni de la patronul Ionuț Negoiță.

CITEȘTE: Mircea Rednic pune umărul la stabilitatea financiară a clubului

Reclame