Și-a învăţat lecţia. Claudiu Niculescu a îngropat securea războiului și a dat cărțile pe față

Claudiu Niculescu a trecut peste demiterea de la Dinamo, atunci, când în octombrie 2018, a fost concediat după doar 20 de zile pe banca tehnică a clubului nostru.

bestkids.ro

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani afirmă că a trecut foarte repede peste moment, dar va avea grijă ca în viitor să nu mai aibă parte de un astfel de tratament.

”Foarte repede, foarte repede! Am trecut imediat. Am fost o zi sau două nervos pentru că nu înţelegeam de ce s-a hotărât asta, dar am trecut repede peste. E ca şi cum nu aş fi fost pe acolo, ca şi cum nu aş fi trecut pe acolo. Dar important este ce se întâmplă cu clubul, iar lucrurile nu sunt pe un făgaş bun. Mă refer în special la şansele de a mai prinde play-off-ul în acest sezon. Mi s-a întâmplat de două ori, dar a treia oară nu o să se mai întâmple”, a spus Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu şi-a amintit de o situaţie similară prin care a trecut în 2010 pe când o antrena pe U Cluj: ”Am fost aruncat în 2010, dar acea aruncare a fost lină şi frumoasă pentru că m-am dus la o echipă pe care am ajuns să o iubesc, mă refer la U Cluj. Dar Dinamo m-a aruncat atunci. Şi a doua oară acum. A treia oară nu se va mai întâmpla”.

Cu toate acestea, “Clau-Gol” nu e rămas afectat și este noul ambasador al Academiei lui Juventus Torino: italienii au deschis tabăra de iarnă la inițiativa fostului agent al lui Roberto Baggio, Luigino Pellegrini, iar evenimentul a avut loc pe Arena Națională.

vivre.ro

“Cu toții știm ce înseamnă Juventus Torino, de aceea m-am și alăturat acestui proiect. Am jucat în Italia, știu cum se lucrează acolo, știu care sunt principiile fotbalului italieni.

Mi s-a propus această colaborare, de a fi ambasadorul acestui proiect. Am acceptat cu plăcere și sper să urmeze lucruri și mai bune pentru acest proiect. Am înțeles că din vară se va deschide o academie aici, în București”, a precizat Claudiu Niculescu.

Si fiul lui Niculescu e înscris în tabăra celor de la Juventus. Dinamovistul nu crede însă că vreun român va ajunge sa joace la campioana Italiei în viitorul apropiat.

“Nu pot să o iau pe ocolite. Nu, răspicat și apăsat. La Juventus se cumpără jucători de o sută de milioane de euro. Este un club mare care își dorește să câștige Champions League. E greu să se întâmple așa ceva”, a mai declarat Niculescu.

  • Claudiu Niculescu a fost demis de la Dinamo în 13 octombrie 2018, la doar 20 de zile după ce îi luase locul lui Florin Bratu. Aceasta a primit 10.000 de euro compensați din partea clubului pentru a-și rezilia înțelegerea.

Un gând despre &8222;Și-a învăţat lecţia. Claudiu Niculescu a îngropat securea războiului și a dat cărțile pe față&8221;

Lasă un răspuns