VIDEO | A spus NU! De ce mai insistați?

Noul antrenor al echipei rivale, Mihai Teja caută în continuare un mijlocaș central. Angajatul lui Gigi Becali, are un lot în care aproape toate posturile în sistemul 4-3-3 sunt dublate, cu excepţia unuia dintre cei doi interi.

vivre.ro

După ce a fost refuzat pe rând de către Diego Fabbrini și Antoni Ivano. Pe lista lui Becali apare Dan Nistor. Căpitanul lui Dinamo, a revenit în atenția lui Becali, cel care a adus un mare scandal la Ștefan cel Mare, atunci când s-a aflat că mijlocașul de 30 de ani ar putea ajunge la rivală.

Dan Nistor, într-o emisiune televizată, a vorbit despre oferta pe care a avut-o de la FCSB și cum a refuzat să o trădeze pe Dinamo, în ciuda unui salariu atractiv pe care l-ar fi avut la formația păstorită de Becali. Acest a spus clar că nu va mai semna niciodată cu echipa ce are iz de brânză.

„E clar că de acum înainte nu voi merge acolo, niciodată! Chiar dacă va fi acea ofertă de care s-a spus, de un milion de euro, plătită în trei ani, tot nu mă duc. Chiar dacă nu sunt crescut de Dinamo, dar nici nu aveam cum din moment ce n-am făcut junioratul, voi fi trup și suflet pentru Dinamo.

Și, dacă nu voi mai prinde niciun contract afară, mi-ar plăcea să-mi închei cariera la Dinamo”, a spus Dan Nistor, la începutul acestui an.

Programul dinamoviștilor:

2 februarie: Liga 1 (etapa 22), DINAMO vs Politehnica Iași:

9 februarie: Liga 1 (etapa 23), Sepsi Sf. Gheorghe vs DINAMO;

16 februarie: Liga 1 (etapa 24), DINAMO vs FC Botoșani;

23 februarie: Liga 1 (etapa 25), Dunărea Călărași vs DINAMO;

2 martie: Liga 1 (etapa 26), DINAMO vs Concordia Chiajna.

Datele de disputare pentru ultimele cinci etape rămase de disputat în Liga 1, sezonul regular, vor fi comunicate de Liga Profesionistă de Fotbal.