Atac frontal la Ionuț Nedelcearu. Ce spune președintele lui Dinamo despre împrumutul lui Popescu

Ionuț Nedelcearu (22 de ani) s-a transferat anul trecut de la Dinamo în Rusia, la UFA, pentru suma de 600.000 de mii de euro.

elefant.ro

Nedelcearu ar fi vrut ca mutarea să se facă după derby-ul cu FCSB, pentru a putea juca, însă cei din conducere au grăbit transferul.

„Regret că am plecat înainte de derby. Deşi toată lumea a vorbit… Chiar şi la ultima etapă de la Giurgiu, când am fost pe stadion, mulţi mi-au reproşat că nu am vrut să stau la derby, însă e prima dată când o spun. Am vrut să joc, dar cei din conducere când au văzut oferta pe masă nu au mai ţinut cont de mine şi de ce vreau. Nici nu m-au întrebat, au semnat actele şi m-au trimis direct la aeroport.

Îmi doream enorm să joc, ţinând cont că perioada de transferuri se încheia pe 20 şi ceva februarie nu ştiu exact şi aveam timp să joc meciul şi să plec după. Dar cei de la Dinamo nu au vrut şi eu nu am avut ce face.

Se găsea înţelegere. Atâta timp cât mă voiau şi insistau, nu cred că pierdeam două zile de pregătire cât a fost înainte de meci cu ei. Recuperam uşor acest lucru. Eu voiam, dar nu a depins de mine. Vă daţi seama că mă doare când văd că Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de lucrurile fruntaşe normal că mă doare ca pe orice dinamovist”, a dezvăluit fundașul.

Alexandru David i-a dat o replică tăioasă, într-o emisiune televizată. Președintele lui Dinamo, nu s-a oprit doar la ironii, acesta a dat declarații din culisele negocierilor cu rușii de la UFA.

„E păcat de el și e tânăr. Cum să-ți închipui tu vreodată, chiar dacă ești Nedelcearu și fotbalist, că cineva cumpără un jucător și după aceea îl mai lasă câteva zile să mai joace la echipa de la care l-a cumpărat. Poate să fie și antrenament, așa ceva nu există. Haideți să fim serioși. Ce club din lumea asta cumpără un jucător, dar îl mai lasă acolo să mai joace. Păi, ce, își bate joc de banii pe care îi dă?! Dacă își rupea piciorul Nedelcearu în meciul cu FCSB?! Ce făceau rușii?! Domne, am dat banii, asta e. Nu există așa ceva în fotbalul profesionist, e o inepție.

În timpul negocierilor cu cei de la UFA, a existat o oră în care acest transfer căzuse. Să își aducă aminte domnul Nedelcearu care a fost reacția lui când a auzit că a picat transferul. Să își aducă aminte că văd că are memorie. Acest Dinamo de la care a plecat i-a dat șanse și a plecat. Nu are rost să intrăm în detalii. A fost o oră când transferul a picat, iar el a avut o reacție. Nu știu, poate s-a bucurat, poate i-a părut rău, poate își dorea să joace cu FCSB-ul”, a spus Alexandru David, pentru un post de televiziune.

teamdeals.ro

Fostul angajat al trustului „Gazeta Sporturilor”, a comentat și despre situația actuală a lui Mihai Popescu. David a declarat: „A fost o ofertă de împrumut din Scoția și toată lumea a fost de acord că e cea mai bună variantă. Din punct de vedere al fotbalului care se practică acolo i se potrivește. Este o opțiune de cumpărare dacă se acomodează acolo și sunt mulțumiți. Oricum nu mai intra în vederile antrenorului pentru ce urma să se întâmple aici. Nu intra în vederile antrenorului pentru viitor. I se căuta oricum echipă pentru a fi împrumutat și s-a găsit această variantă pentru el.”

  • Mihai Popescu, în vârstă de 25 de ani merge sub formă de împrumut până în vară, în Scoția, la St Mirren.
Reclame