VIDEO | Prima reacție a lui Nistor după oferta de 200.000 de euro a lui Gigi Becali

Dan Nistor, 30 de ani, a efectuat vizita medicală alături de ceilalți colegi. Căpitanul lui Dinamo a răspuns ofertei de 200.000 de euro pe care Gigi Becali a vehiculat-o în presă.

elefant.ro

„Ha! Ha! Ha! Nu este nimic de adevărat, doar bombe la început de an. Nu vreau să plec nicăieri. Eu cred că putem prinde play-off-ul dacă vom câştiga 15 puncte. Da, nu prea îi stiu pe colegi, pe mulţi i-am văzut acum prima oară. Pe portar … Gigi Becali se va băga garantat şi peste Mihai Teja. Aşa e dânsul de când lumea şi aşa va face mereu. Până la urmă sunt banii săi la mijloc”, a spus Nistor la vizita medicalăefectuată în acestă dimineaţă.

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a negat orice posibilitate ca jucătorul să fie cedat la FCSB. Becalia a susţinut că Hanca şi Nistor i-ar fi fost oferiţi la pachet, pentru 400.000 de euro, dar că el îl vrea doar pe Nistor şi e dispus să dea 200.000 de euro.

”Cine a zis asta? Domnul Becali? Deci domnul Becali bate câmpii. Anamaria Prodan ar fi fost trimisă la Palat cu o hârtie. Să o sunați pe Anamaria să vă spună cine a trimis-o, să vă arate hârtia.

Amuzant e că a venit și la noi un domn Manole și a zis că îi putem lua pe Man și pe Pintilii pentru 200.000 de euro, dar noi le-am zis că dăm doar 150.000 de euro. Așa cum am fost și la Palat, eu cu domnul Negoiță în trecut, e circ. Anamaria să producă hârtia. Așa cum l-a luat astă-toamnă, așa îl va lua și acum”, a spus Alexandru David, pentru o televiziune sportivă.

Patronul roş-albaştrilor a vorbit prost și a „dezvăluit” că Sergiu Hanca și Dan Nistor au fost propuși la FCSB, în schimbul a doar 400.000 de euro.

Anamaria (Prodan) mi-a zis. Dacă îi vreau pe Nistor și pe Hanca, să dau 400.000 (de euro). Și eu am spus

neer.ro

Acum iar o să înceapă scandal, discuții. Eu spun adevărul, nu vreau să mă cert cu Dinamo. Oricând l-aș lua pe Nistor. I-am spus și lui Teja, l-am întrebat. Mi-a zis.”

Dinamo a efectuat în această dimineaţă vizita medicală. Între cei 20 de fotbalişti s-au aflat şi trei fotbalişti noi, străini. Portarul irlandez Sean McDermott (25 de ani), fundaşul stânga englez Jordan Mustoe (27 de ani) şi extrema stânga franceză Kevin Krans (25 de ani) sunt jucătorii noi din lotul echipei Dinamo.

  • 900.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com.
Reclame