Dinamo poate pierde un jucător de bază! E în ultimele 6 luni și conducerea îi caută echipă

Dinamo a început seria amicalelor din cantonamentul din Turcia cu o înfrângere. Echipa antrenată de Mircea Rednic, a pierdut în fața lui Hajduk Split, 0-2.

StarShinerS.ro

„Puriul” nu l-a utilizat niciun minut pe unul din cei mai buni jucători din acest sezon, Diogo Salomao (30 de ani). Mijlocașul portughez a intrat în ultimele şase luni de contract, iar oficialii clubului nostru nu au de gând să îl piardă gratis.

Conform fanatik.ro, șefii clubului au purtat discuții pentru un transfer al acestuia în Arabia Saudită, acolo unde e dorit de mai multe echipe.

„În ciuda tuturor informațiilor care apar prin presă, prețul real al lui Salomao este de 300.000 de euro. Chiar dacă a intrat în ultimele șase luni de contract, asta nu înseamnă că putem să acceptăm chiar orice ofertă pentru el. Să nu uităm că Diogo este golgeterul echipei!”, a declarat președintele lui Dinamo, Alexandru David.

Pentru Salomao, plecarea de la Dinamo e ceva ce va fi luat în calcul abia odată cu apropierea perioadei de mercato din vară, dacă până atunci conducătorii clubului, nu-i vor pune pe masă o nouă înţelegere care să-l mulţumească din punct de vedere financiar.

„Nu mă gândesc la aşa ceva în acest moment. Sunt foarte mulţumit aici şi îmi face plăcere să joc pentru Dinamo şi să locuiesc în acest oraş. Nu mă gândesc la alte posibilităţi. Vom vedea ce se va întâmpla, nciodată nu se ştie. Eu am un singur gând, de a ajuta echipa cât mai am contract aici şi să fac tot posibilul pentru a îndeplini acest lucru.

neer.ro

Nu am un plan definitvat acum, mai am şase luni de contract aici. Doar la asta mă gândesc, să fiu profesionist până la capăt, să ajut echipa, iar la final de contract, dacă am posibilitatea de a creşte, voi discuta cu clubul şi vom vedea ce se va întâmpla”, spunea portughezul, pe 19 decembrie, pentru Telekom Sport.

  • Salomao este la Dinamo din iulie 2017 de-a lungul carierei a mai jucat la Sporting Lisabona, Deportivo La Coruna și Mallorca.
  • Cu şase goluri şi trei pase decisive, Salomao e golgheterul echipei şi singurul jucător care s-a ridicat constant la un nivel decent de-a lungul acestui sezon.
  • 1.250.000 € este cota lui Diogo Salomao, potrivit transfermarkt.
Reclame