VIDEO | Înfrângere pentru Dinamo, în primul amical din Antalya

Dinamo începe seria amicalelor din cantonamentul turc și primul meci s-a disputat în această după-amiază, la Papillon Sports Center din Belek.

StarShinerS.ro

Echipa antrenată de Mircea Rednic, a fost învinsă cu 2-0 de croații de la Hajduk Split. Golurile a fost marcate de Tudor, în minutul 3, și Gyorsco, în minutul 79.

Iată echipa de start a „câinilor” în partida cu Hajduk Split. Englezul Jordan Mustoe, care tocmai a semnat cu echipa noastră, a fost titular în flancul stâng al defensivei.

Eşanu, Sorescu, D. Ciobotariu, I. Filip, R. Grigore, Mustoe, Zenke, Atmane, G. Creţu, Longher, Montini.

La meci a ajuns şi selecţionerul Cosmin Contra, care a fost alături de tehnicianul Dunării Călăraşi, Dan Alexa, şi directorul sportiv al CFR-ului, Daniel Stanciu. Selecţionerul a discutat pentru câteva minute şi cu Diogo Salomao, jucător adus chiar de el la Dinamo, în perioada în care era antrenorul în Ștefan cel Mare.

Lotul deplasat de Rednic în Antalya: Mihai Alexandru Eşanu, Ştefan Brian Fara (portari), Deian Cristian Sorescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Florin Grigore, Naser Aliji, David Jordan Mustoe, Marco Ehmann, Dan Nicolae Nistor, Diogo Ferreira Salomao, Rachid Ait-Atmane, Ioan Constantin Filip, Tomislav Gomelt, Simon Terwase Zenke, Geani Mihai Creţu, Aleksandru Robert Longher, Kevin Jordan Krans, Mattia Montini, Daniel Iliuţă Popa, Gabriel Răducan şi Cătălin Ionuţ Măgureanu (jucători de câmp).

Programul oficial al lui Dinamo in pauza de iarnă

  • 16 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Sion (Elveția);
  • 20 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Metalurgs Liepaja (Letonia);
  • 23 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Dinamo Moscova (Rusia);
Orele de disputare pentru meciurile amicale stabilite în cantonamentul programat în Turcia vor fi anunţate ulterior.