Dragoș Grigore nu a uitat de Dinamo: „Doar Dinamo mă interesează, este echipa care m-a format”

Fostul căpitan al lui Dinamo, Dragoş Grigore (32 de ani) este, în prezent, legitimat la liderul din Bulgaria, Ludogoreţ, dar urmăreşte atent situaţia de la Dinamo, echipa pentru care a debutat în Liga 1 și despre care spune că i-a rămas fidel pe viață.

elefant.ro

„Nu ştiu ce se întâmplă, nu mi se pare corect să-mi dau cu părere despre ce se întâmplă la Dinamo. Eu îi doresc tot binele, îi doresc să aibă rezultate şi să devină o forţă a fotbalului românesc.

Din punctul meu de vedere, în viaţa fiecărei echipe apar astfel de momente dificile. Important este să gestioneze cum trebuie această situaţie. Eu cred că cei de acolo au capacitatea să iasă din această zonă în care se află momentan.

Nu am nicio favorită la titlu. Mă interesează doar ce se întâmplă la Dinamo, pentru că este echipa care m-a format. Datorită lui Dinamo sunt aici şi n-aş putea să menţionez o altă echipă”, a spus Dragoș Grigore.

  • Grigore a jucat la Dinamo în perioada 2008-2014, în care a reușit 9 goluri în 135 de meciuri. Fundașul a plecat în 2014, la Toulouse.
  • Grigore a cucerit două trofee cu Dinamo, Cupa și Supercupa, ambele în 2012 și a fost căpitan timp de două sezoane.
Reclame