Reda Jaadi, prezentat oficial la Dinamo: „Am venit aici pentru a aduce un plus echipei”

Reda Jaadi a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial de clubul roş-alb în cantonamentul din Antalya.

elefant.ro

Fotbalistul care a evoluat la Antwerp sub comanda lui Ladislau Boloni a dezvăluit de ce a ales să semneze cu gruparea antrenată de Mircea Rednic şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul ofensi a vorbit în conferinţa de presă ţinută astăzi, la superlativ despre fanii lui Dinamo şi le promite acestora că va face tot ce ţine de el ca roş-albii să fie în viitor cât mai sus în clasament.

„Am venit la Dinamo pentru că este un club cu tradiţie, am văzut că are mulţi suporteri, iar Bucureşti este un oraş foarte frumos. Ceea ce m-a atras cel mai mult a fost faptul că îl cunosc pe antrenor, un antrenor foarte bun, care nu mai are nevoie de prezentare. Am venit aici pentru a aduce un plus echipei şi pentru a putea reveni la nivelul înalt pe care îl avea înainte.

Mircea Rednic este foarte cunoscut în Belgia. Am fost împreună la Standard, apoi am fost şi adversari. Toată lumea îl ştie pe Rednic, este un antrenor foarte bun. Sper că vom face lucruri bune aici, la Dinamo.

(n.r. ce i-a spus Rednic despre echipă) Că este o echipă frumoasă şi că trebuie să muncim foarte mult pentru a progresa. Asta mi-au spus toţi când am ajuns.

Este o situaţie dificilă, asta e sigur, dar în fotbal sunt tot timpul meciurile viitoare în care poţi să demonstrezi contrariul. Trebuie să o luăm meci cu meci, pentru a recupera diferenţa.

Nu am vorbit încă cu toată echipa, am sosit abia ieri. Dar îi voi vedea pe toţi la antrenament şi ne vom cunoaşte.

Am înţeles asta (n.r. de rivalitatea cu FCSB) din discuţiile pe care le-am avut, sper să îi putem bate. Am înţeles că porecla este „Câinii roşii”. Am auzit că sunt foarte mulţi fani fanatici, ceea ce îmi place foarte mult”, a declarat Reda Jaadi într-o conferinţă de presă ţinută în Antalya.

Reclame