Unde poate ajunge Gicu Grozav. Transferul, anunţat în presa din străinătate

Gicu Grozav (28 de ani), liber de contract, a plecat din Ştefan cel Mare în 2018 după ce abia semnase, iar acum e aproape să semneze cu o nouă echipă.

elefant.ro

Fostul dinamovist e gata să înceapă o nouă aventură în Ungaria. Conform csakfoci.hu, maghiarii de la Kisvarda, locul 11 din 12 în prima ligă, anunță că sunt la un pas de a-l aduce pe internaționalul român. Directorul sportiv al clubului, Attila Revesz, susține că Grozav a primit o propunere oficială din partea clubului. Fotbalistul n-a plecat cu echipa în cantonamentul din Egipt, deci nu există încă un acord între părți.

Grozav s-a despăriţit de Dinamo în noiembrie 2018, după doar 4 meciuri. Acesta a plecat din Ştefan cel Mare cu scandal, după eliminarea din Cupa României, când Dinamo a pierdut la loviturile de departajare contra celor de la Csikszereda. Atunci, Grozav a executat într-un mod pe care Rednic l-a considerat batjocoritor: a trimis o scăriţă peste poartă.

Săptămâna trecut, selecţionerul Cosmin Contra a vorbit despre situația mijlocașului și speră ca Gicu Grozav să se transfere la o echipă: „Sper ca Gicu Grozav să îşi rezolve săptămâna asta, pentru că are câteva oferte şi să aleagă echipa la care crede el că poate să joace pentru că el are nevoie de asta să îşi recapete încrederea pe care o avea înainte de ultimele şase, opt luni de zile. Sigur într-o săptămână îşi va rezolva situaţia, sper să înceapă să joace cât mai repede şi să fie şi el o soluţie pentru echipa naţională”, a afirmat „Guriţă”, pentru FRF TV.