Rivaldinho a revenit în Liga 1!

Fiul legendarului Rivaldo se întoarce în Liga 1 şi va evolua pentru Viitorul. Atacantul în vârstă de 23 de ani va bifa a patra experienţă în Europa, după Dinamo Bucureşti şi Levski Sofia.

StarShinerS.ro

Fostul dinamovist a marcat un singur gol pentru Levski Sofia în 13 meciuri disputate în doi ani. Brazilianul a explicat că s-a simţit mândru că a fost dorit în România.

„Sunt foarte fericit să semnez cu Viitorul, iar când oamenii de la Viitorul şi în special Hagi îţi spun că te vor, nu nu se poate să spui nu. Am venit, sunt foarte fericit aici şi sper să fie totul bine.

Cunosc fotbalul românesc, Viitorul este o echipă foarte bună şi joacă foarte bine fotbal. Pentru asta am venit şi am nevoie să joc bine cu echipa, pentru a atinge alt nivel. Primul pas este să ne calificăm în play-off, iar apoi vedem. Eu am venit pentru a deveni campion”, a declarat fiul fostului campion mondial.

Fanii dinamovişti îl ţin minte cu siguranţă pentru reuşita fantastică din meciul cu Athletic Bilbao de la Bucureşti. Brazilianul nu a strălucit la Dinamo, marcând numai şase goluri în 36 de meciuri oficiale.

  • 450.000 de euro este valoarea de piaţă a lui Rivaldinho, conform transfermarkt.com.

Lasă un răspuns