Dinamo îşi pierde unul din cei mai buni jucători. Anunțul făcut de Mircea Rednic

Mircea Rednic a anunţat într-o conferinţă de presă că Dinamo este pe punctul să-l cedeze şi pe Diogo Salomão, unul din cei mai buni jucători ai echipei în prima parte a sezonului.

evomag.ro

Portughezul, cel mai important om al echipei noastre în prima parte a sezonului, alături de Dan Nistor, are două oferte, conform „Puriului” şi se pregăteşte să părăsească „haita”. Diogo Salomao (30 de ani) e în ultimele şase luni de contract cu Dinamo. Mijlocaşul portughez a fost, la un moment dat, și de patronul celor de la FCSB.

Rednic spune că nu se poate opune transferului, totuşi, tehnicianul speră ca suma încasată în schimbul mijlocaşului ofensiv să-i permită să găsească un înlocuitor pe măsură. „Puriul” a vorbit si despre urmatorii jucatori care vor sosi la Dinamo, „un fundaş stânga şi un fundaş dreapta”.

„Avem acordul a doi fundaşi, dreapta şi stânga, care vor sosi azi să semneze. Mai îmi doresc încă un fundaş central. Cred că şi el va semna. Va mai fi un jucător, un atacant, care să poate să joace şi al doilea vârf sau în partea stangă si partea dreaptă, pentru că mai mult ca sigur Salomao va pleca. Nu pot să va spun mai multe, cluburile sa se aranjeze si el sa fie multumit cu contractul. Are două oferte. E greu să obţii ceea ce îţi doiresti, ca jucatorul vrea sa plece. Nu ca are salariul mare, dar are o vârstă si îşi doreşte.

Noi trebuie sa ne adaptam noilor condiţii, folozofia legată de contracte şi buget pentru acest sezon este mai mică faţă de începutul campionatului si eu trebuie să mă adaptez. Din vară, situaţia va fi altfel”, a spus Mircea Rednic, în conferinta de luni.

Reclame