Clubul Dinamo i-a rămas aproape de inimă lui Elis Bakaj

Cel poreclit ”Cristiano Ronaldo de Albania” pentru stilul în care execută loviturile libere, a jucat, în urmă cu opt ani, la Dinamo.

Chiar dacă a jucat puţin la clubul din Ştefan cel Mare, ”câinii roșii” i-au rămas şi acum aproape lui Bakaj. Albanezul în vârstă de 31 de ani, joacă acum în Belarus, la Shakhtyor Soligorsk, dar s-a reîntâlnit cu echipa noastră în cantonamentul din Antalya. Echipa lui Bakaj şi dinamoviştii împart acelaşi hotel în Turcia.

”Nu prea mai sunt jucători de atunci, dar ştiu de Danciu, de doctor şi ceva lume care munceşte în club. Vorbesc tot timpul cu ei. Dănciulescu e un băiat care m-a ajutat mult cât am fost la Dinamo. Sunt sigur că va face o treabă bună ca director.

Sunt 8-9 ani de când am jucat la Dinamo şi m-am schimbat mult. Am învăţat limba română când jucam la Dinamo şi o ştiu şi acum. Cred că vorbesc bine şi mă înţelege foarte bine lumea. Când am timp liber chiar vin în România, mă simt foarte bine la Bucureşti.

Sunt mândru că am jucat la Dinamo. Este o echipă foarte mare în România. Ştiu că în ultimii doi, trei ani nu trec printr-o perioadă foarte bună, dar sunt sigur că Dinamo o să revină foarte repede”, a spus Bakaj pentru Telekom Sport.

  • Elis Bakaj a jucat pentru Dinamo în 27 de partide și a marcat 5 goluri.
  • Bakaj este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com, la suma de 400.000 de euro.