Florin Bratu a renunţat la jucătorul împrumutat de la Dinamo

Sâmbăta trecută, conducătorii lui Aerostar Bacău au făcut o conferinţă de presă şi au prezentat cele şapte achiziţii făcute până acum. Un lucru nefiresc, având în vedere că un astfel de eveniment e realizat la finalul perioadei de antrenamente, înainte de reluarea campionatului, nu la cinci zile după reunire.

vivre.ro

Până acum, echipa antrenată de Florin Bratu, care are ca obiectiv menţinerea în Liga 2, a făcut şapte achiziţii şi s-a despărţit de tot atâţia jucători. La capitolul noutăţi nu mai apare Liviu Gheorghe, ultima dată fost la Dacia Unirea Brăila, însă adus sub formă de împrumut de la Dinamo. În locul său a apărut însă Stejărel Vişinar, un fundaş adus de la Bucovina Rădăuţi.

Mijlocașul, Liviu Gheorghe (19 ani), care ultima dată a jucat la Dacia Unirea Brăila şi care fusese anunţat ca împrumutat pentru următoarele şase luni de la Dinamo, însă ruptura musculară suferită la unul dintre antrenamente a dus la decizia de a se renunţa la serviciile sale.

În schimbul său a fost adus Stejărel Vişinar, un fundaş central care era lăudat, de fostul său antrenor, Dorin Goian. „Vişinar! Are 19 ani şi e înalt de 1,91 m! Joacă fundaş central. Eu la vârsta lui nu aveam calităţile acestui jucător de real talent”, a spus Goian despre jucătorul care era în atenţia Voluntariului, însă care a semnat cu Aerostar.

După o săptămână de pregătire pe plan local, de astăzi, Aerostar îşi începe stagiul centralizat de la Izvorani, acolo unde va sta până pe 1 februarie. Tot acolo se pregăteşte de astăzi şi CS Mioveni.

Reclame