Mircea Rednic continuă curățenia la Dinamo. Ce jucători vor părăsi cantonamentul din Antalya

Mircea Rednic continuă revoluţia la Dinamo. Ultimul jucător intrat pe lista neagră a „Puriului” este mijlocaşul Tomislav Gomelt. În schimb, la Dinamo vor ajunge doi fundaşi centrali.

Sosit în „Ştefan cel Mare” vara trecută, Tomislav Gomelt (24 de ani) va semna luni rezilierea contractului cu Dinamo, deşi înţelegerea dintre cele două părţi este valabilă până în vara anului 2021. Croatul a intrat în dizgrația lui Mircea Rednic în momentul în care tehnicianul a aflat remunerația pe care o primește lunar (salariu 14.000 de euro), este disproporționată față de evoluțiile mijlocașului.

  • 2 assist-uri a reuşit Gomelt în cele 11 apariţii la Dinamo.
  • 250.000 de euro este cota lui Gomelt, potrivit Transfermarkt.de.

Acest nu este singurul fotbalist ce va părăsi „haita”. Potrivit Fanatik și Mircea Axente își va rezilia contractul cu Dinamo în cursul zilei de luni. Cei doi jucători au salariile plătite la zi și, în plus, vor primi leafa în avans pe încă două luni odată cu rezilierea contractelor.

  • Axente (31 ani) a evoluat în 10 partide pentru Dinamo în actuala stagiune, marcând numai 1 gol.

Dinamo mişcă şi la capitolul veniri. După anumite informații, Mircea Rednic va face încă două transferuri, este vorba despre doi fundaşi centrali. În acest moment, „Puriul” are la dispoziţie doar trei fundaşi centrali: Ricardo Grigore, Denis Ciubotariu şi Marco Ehmann.

Ultimul meci de pregătire din cantonament al roș-albilor este programat miercuri, 23 ianuarie, împotriva rușilor de la Dinamo Moscova.