Prima victorie a „câinilor” în Antalya. Vezi ce a declarat omul meciului

Dinamo a reușit prima victorie din 2019, în cantonamentul din Antalya. Echipa antrenată de către Mircea Rednic a învins cu scorul de 3-2 FK Liepaja, locul 4 în Letonia.

StarShinerS.ro

Elevii „Puriului” au deschis scorul în minutul 15. Popa a transformat un penalty scos de Dan Nistor. În minutul 33, atacantul „roș-albilor” a bifat dubla printr-o execuție din afara careului. În minutul 36, letonii au redus din diferență, iar în minutul 55 au egalat. 4 minute mai târziu, Popa a închis tabela. 3-2 s-a încheiat pentru Dinamo București.

Omul meciului, Daniel Popa a explicat de ce a avut o astfel de ieșire, dar a și spus că speră și are încredere că Dinamo poate da peste cap toate calculele și că se poate califica în play-off.

”Am vrut să marchez acel gol, din penalty, pentru că aveam nevoie de încredere. Nu mai marcasem demult. De aceea am avut acea ieșire după aceea, m-am bucurat foarte mult. Sper ca de acum să o țin tot așa și în campionat. Nici nu mai știu de când nu am mai înscris, n-am ținut o evidență, dar era clar un stres.

Sunt bucuros în primul rând pentru mine, dar pentru viitorul meu contează să mai înscriu și astfel să fiu și în atenția selecționerului. Știu că a fost la meci”, a spus Popa la finalul meciului.

Legat de achiziițiile pe care Dinamo le-a făcut până acum, Daniel Popa a precizat că echipa va fi mult mai puternică în viitorul apropiat și că nu se teme de concurență.

”Au venit foarte mulți jucători buni și sper să o ținem tot așa, cu rezultate foarte bune, mai ales că avem de disputat cinci finale în campionat iar eu mai cred în play-off. Da, eu sper la play-off!

Cât despre transferuri, este normal să vină jucători, mai ales că eu nu am marcat foarte mult și este benefic. Mister Rednic m-a motivat sufiecient pentru că m-a luat în cantonament iar eu trebuie să-i dovedesc că nu s-a înșelat”, a mai spus Daniel Popa, după al treilea amical al stagiului de pregătire din Antalya.

Reclame