A plecat de la Dinamo, iar acum atacă echipa din Ștefan cel Mare

Mircea Rednic continuă curățenia la Dinamo. Ultimii doi jucători intrați pe lista neagră a „Puriului”, au fost Tomislav Gomelt și Mircea Axente.

vivre.ro

Atacantul în vârstă de 31 de ani, Mircea Axente a rămas șomer, după ce s-a despărţit de Dinamo şi se declară dezamăgit de cele şase luni petrecute în Capitală. Atacantul în vârstă de 31 de ani spune că a venit cu mult entuziasm, dar nu a fost primit foarte bine.

„Au fost 6 luni neplăcute, pentru că îmi doream să joc mult mai mult. Din păcate, consider că nu am avut suficiente şanse, chiar dacă s-a spus că aş fi primit. Ce pot să zic, în cele din urmă ne-am despărţit de comun de acord, le urez succes în continuare şi să îşi îndeplinească obiectivele.

Am venit acum cu mult entuziasm, din păcate, nu am fost primit atât de bine. Se ştie că de la început o parte din suporteri care nu m-au agreat, din păcate. Cred eu că am început destul de bine sezonul, însă, din motive pe care nu le-am înţeles foarte bine, la un moment dat nu am mai jucat. Au fost multe schimbări, o situaţie cam haotică. Din păcate, cel mai mult de suferit am avut noi jucătorii. Cu toate că doar despre noi s-a scris la modul urât de ce să nu spun chiar aşa.

Nu a existat comunicare foarte multă între noi şi conducere. Asta am simţit. M-am uitat şi la colegii mei din vestiar. Exista o presiune care nu face bine. S-au tot schimbat antrenorii, s-au schimbat jucătorii, care au venit în mijlocul campionatului şi au plecat după o lună, lucruri care nu fac bine unui club, aşa consider eu. Dar astea au fost deciziile, am încercat să ne adaptăm din mers”, a spus Mircea Axente, pentru o televiziune sportivă.

Cu toate acestea, Mircea Axente spune că a rămas în relaţii bune cu Mircea Rednic, deşi antrenorul lui Dinamo nu l-a mai inclus în planurile sale: (n.r. Cu Mircea Rednic ai vorbit?) Acum de final nu am avut nicio discuţie. Doar când a venit dumnealui la echipă. (n.r. Cum a rămas?) O relaţie normală între un antrenor şi jucător. Nu am nimic să îi reproşez. Sunt convins că aşa a considerat să acţioneze pentru binele clubului, dar cred că meritam mai multe şanse şi dacă facem o comparaţie cu ceilalţi atacanţi din lot şi asta a fost”.

Venit în vară la Dinamo, Mircea Axente a adunat zece meciuri în tricoul lui „câinilor” şi a reuşit să înscrie un gol, în acel 3-3 cu FCSB. Acum, jucătorul de 31 de ani e liber de contract şi îşi caută un nou angajament pentru a doua parte a sezonului.

Lasă un răspuns