Dinamoviştii au tras concluziile: „A fost un cantonament reușit”

Dinamo şi-a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu un bilanţ negativ în meciurile de verificare: trei înfrângeri şi o victorie.

vivre.ro

Meciul cu Dinamo Moscova a fost ultimul pentru „câini” în cantonamentul din Turcia. În precedentele trei meciuri din acest stagiu de pregătire, Dinamo a avut două înfrângeri, 0-2 cu croaţii de la Hajduk Split şi 0-3 cu elveţienii de la FC Sion şi o victorie, 3-2 cu letonii de la FK Liepaja 3-2 (triplă Daniel Popa).

Ionel Dănciulescu, a tras concluziile celor două săptămâni de cantonament din Turcia. Directorul sportiv a lui Dinamo, crede că noile achiziţii şi perioada de pregătire din Antalya vor ajuta echipa în partea a doua a sezonului.

„A fost un cantonament reușit. Singurul inconvenient a fost vremea din Antalya. Au venit și jucătorii pe care i-am dorit. Vom arăta mult mai bine în campionat. Mai sunt lucruri de reglat.

evomag.ro

Sunt jucători cu calitate care au venit, au adus un plus valoare la echipă. Preferatul meu va rămâne Dan Nistor. A reușit și el să intre într-un ritm de joc. Nu e la capacitate maximă din punct de vedere fizic. E unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Când n-a jucat el s-a văzut.

Vrem ca suporterii să fie alături de noi și să fie mai aproape de echipă la meciuri. E adevărat că avem un stadion pe care nu-ți vine să vii, dar deocamdată e casa noastră”, a declarat Dănciulescu pentru gsp.ro.

  • Primul meci pe care-l va juca Dinamo București în 2019 este programat pentru 4 februarie, împotriva celor de la Poli Iași.