VIDEO | Cristi Pulhac, deplânge soarta echipei sale de suflet

Cristian Pulhac (34 de ani), a vorbit la ProSport LIVE, despre situația în care se află clubul cu care a reușit să câștige titlul național în două rânduri.

evomag.ro

„Situaţie delicată, de şapte ani se tot speră să se vadă acest New Dinamo. Toată lumea zice că răbdare, dar timpul trece şi echipa merge din ce în ce mai prost. Îmi e frică anul ăsta, nu vreau să pronunţ cuvântul…da, retrorgadare. Din ce se vede acum la echipă, totul e posibil!

Îmi dau seama după primele trei – patru etape cam ce joacă fiecare şi după aceea pot să dau un pronostic de sută la sută…Îmi doresc din tot sufletul ca Dinamo să câştige play-out-ul pentru că la play-off nu are şanse de calificare”, a spus Pulhac.

Fostul fundaș care a câştigat trofee în „Ştefan cel Mare” ştie şi una dintre cauzele eşecului. Schimbarea pe bandă rulantă a antrenorilor:„Bratu, Niculescu, Rednic. Nea Mircea e destul de bun, dar are problemele lui: Schimbă jucătorii foarte des. Când ne-am despărţit am făcut-o într-o relaţie destul de bună, nu ne-am certat…Bine, când s-a câştigat campionatul (n.red. – 2007) au fost nişte discuţii, dar nu doar cu mine, cu toată echipa…

Apoi, Florin e tânăr, a fost colegul meu de cameră la Dinamo…Am fost la antrenamentele lui, îmi place cum lucrează, de Claudiu ştiu aşa din auzite cum e ca antrenor…Revenind la Bratu: a câştigat play-out-ul. A avut un parcurs bun. Poate nu a ştiut să gestioneze situaţia după aceea…El a început bine primele etape, dar apoi, din ce ştiu, s-a rupt ceva în vestiar. Când jucătorii sunt împărţiţi, chichiţele mici se fac mari, au fost şi ceva probleme de organizare…”.

Cristian Pulhac a câștigat în tricoul lui Dinamo, 2 titlul de campion (2002, 2007), 2 Cupe ale României în 2005 și 2012. Dinamovistul mai are în palmares Supercupa României (2005, 2012) și a adunat 166 jocuri / 2 goluri (Liga I), 33 jocuri / 2 goluri (cupele europene) și 3 selecții (echipa națională).

Reclame