Rednic vrea să salveze Dinamo și face transferuri pe bandă rulantă. Al 13-lea jucător vine în Ștefan cel Mare

Dinamo vrea să facă totul pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 1, iar transferurile vin pe bandă rulantă. Ionel Dănciulescu a dezvăluit că Mircea Rednic va mai aduce un atacant.

vivre.ro

În acest moment, Dinamo are trei atacanți în lot: Montini, Popa și Cristovao, însă de la venirea lui Rednic, în octombrie 2018, antrenorul a adus nu mai puțin de 12 jucători.

„Probabil va mai veni un atacant, asta ne dorim. E important și benefic că avem o concurență pe fiecare post, numai Dinamo are de câștigat din asta. Toți sunt în formă, arată bine, sperăm să arate bine și în campionat. Cu un mic amendament, că Cristovao mai are de recuperat din punct de vedere fizic.

Sunt jucători care sper să aducă o plusvaloare, i-a urmărit și nea Mircea, ne-am dat și noi ok-ul, departamentul de scouting, și sperăm să fi făcut alegerile cele mai bune. E adevărat că nu știm dacă procentajul va fi de sută la sută, cred că e imposibil”, a spus Dănciulescu pentru Digi Sport.

Iată cum arată un prim 11 al jucătorilor transferați de către Mircea Rednic:

McDermott – Dussaut, Klimavicius, Filip, Aliji – Zenke, Ait-Atmanne, N’Diaye, Jaadi – Montini, Christovao.

În opinia lui Dănuț Lupu, transferul de jucători străini pe bandă rulantă nu este o soluție inspirată pentru Dinamo. Fostul mare dinamovist crede că jucătorii aduși din afară aduși de Rednic nu sunt mai valoroși decât cei români.

„Acum să fim serioși, jucătorii ăia dacă aveau valoare, nu veneau în România. De ce să aducem încontinuu jucători străini? Toate echipele românești aduc foarte mulți jucători străini”, a declarat Lupu.

Lasă un răspuns