Dorin Rotariu pleacă de la AZ și schimbă campionatul. Vezi unde va ajunge fostul dinamovist

Dorin Rotariu (23 de ani) nu este deloc mulțumit de situația sa de la AZ Alkmaar, acolo unde este împrumutat de la Brugge, și își dorește să joace mai mult.

dealzz.eu

Fostul mijlocaș dinamovist are șanse mari să ajungă în campionatul Portugaliei. Potrivit Pro Sport, echipa interesată de Rotariu ar fi Feirense, aflată pe penultimul loc în prima ligă portugheză. Această mutare este confirmată și de Dragoş Boboc, impresar de fotbalişti, care a declarat: ”Încerc să îl ajut pe Dorin. Este o ofertă din Portugalia. Ieri m-am întors de la el, am discutat despre asta. Ar fi o ofertă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.

Deocamdată trebuie să ajungă la un consens cluburile. Trebuie să îşi dorească asta şi AZ Alkmaar, şi Brugge, şi echipa din Portugalia. Olandezii vor să renunţe la el, deci nu ar întâmpina probleme din partea aceasta. Au stagnat puţin lucrurile, dar cred că se va face în zilele următoare. Nu e vorba de Benfica, Sporting sau Porto.

A jucat la AZ destul de puţin. Are nevoie să meargă la un club mai mic pentru revenirea la naţională. Acesta este şi interesul nostru”.

Dorin Rotariu a fost transferat de Dinamo în 2012 de la Poli Timişoara. În 2017, după ce a impresionat în Liga 1, nepotul lui Iosif Rotariu a fost cumpărat de Club Brugge, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Nu s-a impus la campioana Belgiei, iar în stagiunea precedentă a fost împrumutat la Mouscron, unde a reuşit să marcheze câteva goluri de-a dreptul spectaculoase. Nu a fost suficient pentru cei de la Brugge, care l-au împrumutat la AZ Alkmaar în acest sezon, unde nu rupe gura târgului.

Reclame