Un oficial al clubului Dinamo, spune NU transferurilor

Dinamo vrea să facă totul pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 1, iar transferurile vin pe bandă rulantă.

Cu toate acestea, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv de la Dinamo, e convins că strategia de a schimba mulți jucători în fiecare pauză competițională nu este una foarte bună. „Corbul” susține că prea multe schimbări în lot ar putea să îi bulverseze pe jucătorii lui Mircea Rednic.

„La Dinamo vrem performanță, dar, din păcate, ea nu vine. Încercăm tot felul de soluții, de schimbări de jucători, dar sperăm ca de acum înainte acestea să fie din ce în ce mai puține. Pentru că trebuie să recunoaștem că astfel de mutări nu fac decât să bulverseze echipa. Am însă convingerea că Mircea Rednic poate pune echipa pe picioare”, a spus Ionel Dănciulescu.

Fostul atacant al lui Dinamo a comentat și în legătură cu transferurile pe care le pregătește Mircea Rednic în această iarnă și a anunțat că antrenorul grupării din Ștefan cel Mare vrea să mai aducă la echipă un atacant pentru a avea concurență pe fiecare post. Mai mult, Ionel Dănciulescu a avut cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor aduși de Rednic în această iarnă.

„Probabil va mai veni un atacant, asta ne dorim. E important și benefic că avem concurență pe fiecare post, numai Dinamo are de câștigat din asta. Toți sunt în formă, arată bine, sperăm să arate bine și în campionat. Cu un mic amendament, Christovao mai are de recuperat din punct de vedere fizic”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

Dănciulescu a tras și concluzia, după cantonamentul din Turcia: „A fost un cantonament reușit. Singurul inconvenient a fost vremea din Antalya. Au venit și jucătorii pe care i-am dorit. Vom arăta mult mai bine în campionat. Mai sunt lucruri de reglat.

Sunt jucători cu calitate care au venit, au adus un plus valoare la echipă. Preferatul meu va rămâne Dan Nistor. A reușit și el să intre într-un ritm de joc. Nu e la capacitate maximă din punct de vedere fizic. E unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Când n-a jucat el s-a văzut.

dealzz.eu

Vrem ca suporterii să fie alături de noi și să fie mai aproape de echipă la meciuri. E adevărat că avem un stadion pe care nu-ți vine să vii, dar deocamdată e casa noastră”, coincis Ionel Dănciulescu.

Mircea Rednic i-a transferat în această iarnă la Dinamo pe: Ioan Filip, Mattia Montini, Rachit Ait Atamne, Naser Aliji, Simon Zenke, Jordan Mustoe, Reda Jaadi, Sean McDermott, Mamoutou N’Diaye, Damien Dussaut și Linas Klimavicius (toţi liberi de contract).

  • Primul meci pe care-l va juca Dinamo București în 2019 este programat pentru 4 februarie, împotriva celor de la Poli Iași.
Reclame