Război total între Dănuț Lupu și Ionel Dănciulescu: „Dănciulescu ar trebui să se întrebe de ce spune lumea că e stelist”

Dănuţ Lupu şi Ionel Dănciulescu sunt în conflict, primul acuzându-l pe actualul team manager al roş-albilor că nu-şi respectă sarcinile postului şi că nu prezintă situaţia reală din cadrul clubului de teamă de a nu-şi supăra superiorii.

StarShinerS.ro

Totul a inceput, după ce Dănuț Lupu l-a acuzat recent pe Ionel Dănciulescu că nu este la fel de ”vocal” precum MM Stoica, atunci când Dinamo este atacată din exterior. În această dimineață, Lupu a continuat seria acuzațiilor la adresa „Corbului”. Fostul mare jucător, afirmând: „Trece luna, îşi iau salariile şi totul e bine… (n.red. – ironic). Dănciulescu ar trebui să se întrebe de ce spune lumea că e stelist. Ce a făcut el pentru Dinamo dacă tot e aşa dinamovist? Suporterii lui Dinamo tot încearcă să facă un ‘New Dinamo’ de şapte ani de zile. Echipa mai are puţin şi face majoratul, deja nu mai e copil… E adult.

Dănciulescu nu răspundea (n.red. – la telefon) nici când eram la Dinamo! Dacă îl voi vedea pe Dănciulescu că iese la televizor şi se ceartă cu domnul David, cu Rednic, că le spune că nu fac bine, atunci jos pălăria, nu mai zic nimic. Dar până atunci…Doar că merge şi se plimbă cu maşinile şi îşi ia salariul, asta nu înseamnă că e dinamovist. Să mă scuze Ionel, dar ştii cum se spune: ‘Dacă te mănâncă, să te scarpini…”, a spus în această dimineață Lupu la Pro X.

Dănciulescu oferise o declaraţie anterior, despre cele spuse de Dănuț Lupu in urmă cu câteva zile.

dealzz.eu

„Dănuţ Lupu m-a ajutat când eram colegi, iar eu eram un copil. Îl voi respecta toată viaţa, dar nu înţeleg aceste atacuri, mai ales că mă sună non-stop în legătură cu echipa. Îl înţeleg cumva pentru că ştiu de la nea Mircea Rednic că a dorit să fie director sportiv atunci când eu nu mai eram la Dinamo.

Împreună cu cei din conducere am convenit că trebuie să fim la un altfel de club, cu un alt mod de a face lucrurile, aşa că l-aş ruga pe Dănuţ Lupu să ia atutdine atunci când cineva vorbeşte de Dinamo dacă e un dinamovist atât de mare pe cât susţine.

Indiferent dacă este angajat sau nu la Dinamo. În acelaşi timp, îl rog să nu mă mai sune pentru că nu voi mai răspunde. Şi să se întrebe de ce nea Mircea nu îi răspunde la telefon. Să mă ierte acum nea Mircea că dau din casă, dar nu se mai poate”, a spus Dănciulescu pentru gsp.ro.

Reclame