Dănciulescu nu a mai rezistat și i-a dat replica lui Dănuț Lupu

Ionel Dănciulescu n-a mai rezistat și a ieșit la atac. I-a dat replica lui Dănuț Lupu după ce acesta l-a lăudat pe MM Stoica, dar l-a taxat pe team managerul lui Dinamo.

StarShinerS.ro

„Dănuț Lupu m-a ajutat când eram colegi, iar eu eram un copil. Îl voi respecta toată viața, dar nu înțeleg aceste atacuri, mai ales că mă sună non-stop în legătură cu echipa.

Îl înțeleg cumva pentru că știu de la nea Mircea Rednic că a dorit să fie director sportiv atunci când eu nu mai eram la Dinamo. Împreună cu cei din conducere am convenit că trebuie să fim la un altfel de club, cu un alt mod de a face lucrurile, așa că l-aș ruga pe Dănuț Lupu să ia atutdine atunci când cineva vorbește de Dinamo dacă e un dinamovist atât de mare pe cât susține.

Indiferent dacă este angajat sau nu la Dinamo. În același timp, îl rog să nu mă mai sune pentru că nu voi mai răspunde. Și să se întrebe de ce nea Mircea nu îi răspunde la telefon. Să mă ierte acum nea Mircea că dau din casă, dar nu se mai poate”, a zis Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro.

dealzz.eu

Tot acest conflict a pornit, după ce Dănuț Lupu, fostul mare jucător, dar și oficial al lui Dinamo, a afirmat într-o emisiune, că gruparea din Ștefan cel Mare nu are oameni puternici în funcții de conducere. În schimb, fostul scouter al clubului nostru l-a lăudat pe MM Stoica.

”Ştiţi ce îmi place mie la MM? L-aţi văzut vreodata ca el să accepte să se ia cineva de FCSB? Contează foarte mult pentru jucători să ştie că au pe cineva care să-i apere. În schimb, Dănciulescu e omul care nu supără pe nimeni. Chiar dacă a plecat, s-a întors singur înapoi!

Danciu nu se ceartă cu nimeni, nu intră în conflict cu nimeni”, a spus, la Pro Sport Live, Dănuț Lupu.

Reclame