Dinamo renunță la Corbu. Vezi prima declarație, după împrumutul la St. Mirren

Dinamo s-a despărțit de încă un jucător. Laurențiu Corbu nu mai intra în planurile antrenorului de la Dinamo, astfel că fotbalistul și-a găsit un angajament în Scoția, la St. Mirren, acolo unde recent a fost transferat un alt jucător de la Dinamo, Mihai Popescu.

Deși fundașul în vârstă de 24 de ani, a greșit cel mai puțin. Rednic l-a anunțat pe acesta că nu se va mai baza pe serviciile sale. În ultima perioadă, fundașul dreapta s-a antrenat separat la Săftica, sub comanda secundului Iulian Mihăescu, alături de ceilalți indezirabili din lot, Katsikas și Pesic.

St. Mirren este unul dintre cele mai vechi cluburi din lume, fiind fondat în urmă cu 142 de ani. Totuși, în prezent nu traversează o situație deloc grozavă. Echipa ocupă ultimul loc în prima ligă din Scoția și a început 2019 cu alte două eșecuri, 0-4 cu Celtic, respectiv 1-3 cu Hibernian. În ambele partide, Mihai Popescu a fost integralist.

Contactat de noi, Laurențiu Corbu a avut amabilitatea de a vorbirii cu noi și a transmite un mesaj suporterilor dinamoviști.

„Mi-aș dori ca de la primul meci să susțină echipa ca și până acum și chiar mai mult! Este nevoie foarte mare de puterea lor și de spiritul de dinamoviști. Noii jucători trebuie să vadă și să simtă ce înseamnă Dinamo.

Le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat și pentru toată susținerea! „Doar Dinamo București!”, a spus Laurențiu Corbu, pentru doardinamo.com.

  • Laurențiu Corbu este la Dinamo din 2015, când a fost adus de la Urban Titu. În acest sezon, Corbu a bifat 13 meciuri. St. Mirren este pe ultimul loc în prima ligă din Scoția, cu 12 puncte în 23 de meciuri.
  • 300.000 € este cota lui Laurențiu Corbu, potrivit transfermarkt.de.
Reclame