Probleme pentru Dorin Rotariu la vizita medicală

Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Dorin Rotariu, nu va mai ajunge în Germania, acolo unde era dorit de Arminia Bielefeld.

vivre.ro

Atacantul de 23 de ani urma să semneze cu echipa din 2.Bundesliga, dar a picat vizita medicală.

”Din cauza unor anomalii observate la vizita medicală, nu se va mai realiza acest transfer”, a anunțat Daniel Mucha, purtătorul de cuvânt al germanilor.

Cel mai probabil, Rotariu va continua în Olanda, acolo unde este împrumutat de la FC Bruges. „Roti” a jucat doar 10 meciuri în acest pentru Alkmaar, sezon, marcând un gol.

„Încerc să îl ajut pe Dorin. Este o ofertă din Portugalia. Ieri m-am întors de la el, am discutat despre asta. Ar fi o ofertă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. Deocamdată trebuie să ajungă la un consens cluburile. Trebuie să îşi dorească asta şi AZ Alkmaar, şi Brugge, şi echipa din Portugalia. Olandezii vor să renunţe la el, deci nu ar întâmpina probleme din partea aceasta. Au stagnat puţin lucrurile, dar cred că se va face în zilele următoare.

bestkids.ro

Nu e vorba de Benfica, Sporting sau Porto. A jucat la AZ destul de puţin, are nevoie să meargă la un club mai mic pentru revenirea la naţională. Acesta este şi interesul nostru”, a spus Dragoş Boboc pentru ProSport, zilele trecute.

  • Dorin Rotariu și-a început cariera de jucător profesionist în Liga 1, la Dinamo București, club la care a fost împrumutat de către ACS Poli Timișoara în septembrie 2012.
  • 1.000.000 € este cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt.de.

Lasă un răspuns