VIDEO | Dorin Rotariu și Steliano Filip înapoi la Dinamo?! Vezi ce a spus Rednic în conferinţa de presă

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre transferurile făcute de echipa roș-albă și anunță că ar fi de acord ca Dorin Rotariu, mijlocașul lateral de 23 de ani, să revină la „câini”. Totuși, antrenorul nu ia în calcul revenirea fundașului stânga Steliano Filip, 24 de ani.

StarShinerS.ro

„Puriul” a vorbit și despre meciul cu Poli Iași, de luni. Rednic a mai oferit și cele mai noi detalii despre jucătorii aduși în această iarnă.

„Mai lipsește o piesă. Mai vreau un fundaș central. Dar mai aștept. Ar putea fi Puljici, dar rămâne de văzut.Fundașul central va fi ultimul transfer pe care-l voi face.

Bine, dacă Dorin Rotariu vrea să vină și să joace, nu aș spune nu. De Steliano Filip îmi pare rău. Dacă se vorbea de el mai devreme, îl luam în calcul pentru că îl cunosc foarte bine. Acum e târziu”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

„Venim după o perioadă grea de pregătire, dar utilă. Totuși nu mi-a ajuns perioada de pregătire. Pentru acest meci, toți jucători sunt apți. În afară de Ionuț Șerban, care e răcit, toți sunt în lot, chiar și cei nou veniți.Mai puțin Alexander Christovao, care are acea suspendare și vom vedea ce poate face. Șerban a intrat în pregătire cu echipa. Pesici încă nu. El mai poate pleca.

Suntem pregătiți să luăm cele trei puncte cu Iași. La antrenamente e spectacol, entuziasm. Dar trebuie să vedem ce va fi în meci. Jucăm cu o echipă bine organizată.

Eu zic că e un nou început pentru Dinamo. Din acest moment, responsabilitatea îmi aparține mie în întregime. Nu e imposibil să ajungem în play-off. Trebuie să câștigăm toate meciurile pentru a spera la asta. Trebuie să câștigăm cele cinci meciuri și vom vedea ce va fi. Nu depinde doar de noi

Dacă e nevoie, mă implic financiar. Era o perioadă grea pentru club și m-am oferit eu să ajut. După trei săptămâni mi-au dat banii înapoi.

Îmi voi lua salariul când va începe echipa să câștige. Am avut rezultate slabe și nu meritam să iau salariu. Bratu a făcut 10 puncte, eu 11. Deci nu meritam să iau banii. Ionuț Negoiță este alături de echipă în continuare. Chiar ieri am vorbit cu el. Din punct de vedere tehnic, am mână liber”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

Reclame