FOTO | Trimis de Dinamo în Scoţia, Laurenţiu Corbu și-a ales numărul cu care va juca

Laurenţiu Corbu (24 de ani) a fost împrumutat de Dinamo la St. Mirren, ocupanta ultimului loc din campionatul Scoţiei. Acolo, fundaşul dreapta va fi coleg cu Mihai Popescu, un alt jucător împrumutat de ”câini”, amândoi fiind împrumutaţi până la finalul acestui sezon.

Dinamovistul va purta tricoul cu numărul 33, la unul dintre cele mai vechi cluburi din lume. St. Mirren, este fondat în urmă cu 142 de ani. Totuși, în prezent nu traversează o situație deloc grozavă. Echipa ocupă ultimul loc în prima ligă din Scoția și a început 2019 cu alte două eșecuri, 0-4 cu Celtic, respectiv 1-3 cu Hibernian. În ambele partide, Mihai Popescu a fost integralist.

Înainte de a se alătura noii sale echipe, Corbu a transmis un mesaj suporterilor dinamoviști: „Mi-aș dori ca de la primul meci să susțină echipa ca și până acum și chiar mai mult! Este nevoie foarte mare de puterea lor și de spiritul de dinamoviști. Noii jucători trebuie să vadă și să simtă ce înseamnă Dinamo.

Le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat și pentru toată susținerea! „Doar Dinamo București!”, a spus Laurențiu Corbu, pentru doardinamo.com.

  • Laurențiu Corbu este la Dinamo din 2015, când a fost adus de la Urban Titu. În acest sezon, Corbu a bifat 13 meciuri. St. Mirren este pe ultimul loc în prima ligă din Scoția, cu 12 puncte în 23 de meciuri.
  • 300.000 € este cota lui Laurențiu Corbu, potrivit transfermarkt.de.
Reclame