FOTO | Pesic își caută viitorul pe Instagram

Dinamo București a continuat și în această iarnă campania de transferuri, cu numeroase plecări și sosiri în Ștefan cel Mare.

teamdeals.ro

Ivan Pesic, fotbalist pus pe liber de Mircea Rednic, riscă să rămână până în vară la Dinamo, asta din cauza că nu și-a găsit o nouă echipă.

Croatul este foarte activ pe contul său de Instagram. După ce a distribuit o fotografie macabră, publicată de Katsikas, în care se spânzură cu echipamentul în vestiarul de la antrenamente, cu mesajul “Cuvintele sunt de prisos”.

Pesic a mai adăugat o nouă imagine, cu mesajul: “Caut următoarea mutare”.

Antrenorul echipei noastre, Mircea Rednic nu îl mai dorește la echipă, pentru evoluția slabă, dar și pentru că are un salariu destul de mare.

“Unii aveau și 10.000 de euro și nici nu jucau. I-am băgat pe teren să arate că merită banii ăștia. Adversarii noștri nu cred că aveau salariile astea. Și nu e numai asta. Mie nu mi se pare normal să oferi unui jucător atâția bani și să nu facă diferența”, spunea Mircea Rednic, după partida pierdută cu Astra Giurgiu, scor 1-4.

  • Ivan Pesic este la Dinamo din ianuarie 2018, iar în acest sezon a bifat opt meciuri și un gol. Mircea Rednic nu l-a luat în cantonamentul din Turcia.
  • Primul meci oficial pentru Dinamo după pauză de iarnă va avea loc luni, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în data de 4 februarie, de la ora 20:00, în compania celor de la Poli Iași.

Lasă un răspuns