NEWS ALERT | Diego Salomao a semnat cu noua echipă. Câți bani încasează Dinamo pentru această mutare

Diego Salomao e istorie la Dinamo. Mijlocașul de 30 de ani va evolua la Al Hazm, echipa pregătită de Daniel Isăilă. În Arabia Saudită, Diego Salomao va primi un salariu de 4 ori mai mare decât încasa în Ștefan cel Mare.

teamdeals.ro

Diego Salomao ar fi semnat deja cu Al Hazm, formație pregătită de Daniel Isăilă. Arabii i-au oferit un contract până în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, conform Gazetei. Diego Salomao va fi plătit până la finalul sezonului cu 40.000 de dolari pe lună (aprox. 34.000 de euro), iar dacă va semna prelungirea va avea un salariu garantat de 35.000 de dolari lunar,precizează gsp.ro.

Diego Salomao a ajuns la Al Hazm liber de contract. Dinamo și mijlocașul portughez au încheiat înțelegerea de comun acord. Lusitanul a acceptat să renunțe la niște restanțe salariale pentru a putea pleca fără nicio sumă de transfer. Așadar, clubul Dinamo nu încasează absolut nimic, doar au economisit salarile ce trebuiau plătite, portughezului.

Situația din clasament a celor de la Al Hazm nu este deloc roză. Echipa lui Isăilă este aproape de retrogradare, 16 puncte, cu unul mai mult față de Al Feiha, aflată în zona roșie a clasamentului.

Diogo Salomao a marcat şase goluri în 20 de meciuri disputate în acest sezon din Liga 1, după ce campionatul trecut a marcat de nouă ori în 35 de partide. Ultimul gol al lusitanului a fost în partida cu Gaz Metan Mediaş, încheiată la egalitate, scor 1-1, pe 23 noiembrie.

  • 30 de ani are Diogo Salomao.
  • 8.000 de euro pe lună a fost salariul lui Salomao la Dinamo.

Lasă un răspuns