Florin Prunea, satisfăcut de ceea ce a văzut la Dinamo – Poli Iași 3-0

„Internazionale” Dinamo, aşa cum a fost poreclită de Florin Răducioiu, a debutat în noul an cu o victorie împotriva celor de la Poli Iaşi, după un meci pe care ”câinii” l-au controlat încă de la început.

teamdeals.ro

Partida din Ștefan cel Mare, l-a impresionat pe Florin Prunea. Fostul portar și oficial al clubului din Ștefan cel Mare consideră că echipa lui Mircea Rednic va arăta și mai bine pe acest final de sezon regulat.

“Victoria este meritată. S-a văzut că Dinamo este mai bună, cu jucători, cred, de calitate, care cred că vor face treabă. Îmi place că văd suporteri. Au simțit că este un nou început. Îmi place acest portar al echipei, nu este rău.

Nu m-a surprins ceea ce am văzut, pentru că îl știu pe Rednic. Știe ce vorbește. Cred că echipa va arata si mai bine. Fiecare meci este ca o finală pentru ei și orice este posibil”, a declarat Prunea, la finalul jocului.

  • În meciul următor, elevii lui Rednic se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru un duel important cu Sepsi, o altă echipă cu şanse reale de a termina sezonul regulat în primele şase echipe.

Lasă un răspuns