Rednic fericit de victoria din Ștefan cel Mare: „E clar că voi juca aşa!” Ce jucător l-a dezamăgit

Dinamo a ajuns la 25 de puncte după 22 de etape şi începe să viseze iar la play-off. Statistica nu o ajută, însă lucrurile ar putea sta diferit în acest sezon, prin comparaţie cu stagiunile preferate.

teamdeals.ro

Prima rundă din 2019 a fost una perfectă pentru „câini”. Echipa lui Rednic s-a impus cu Poli Iaşi, în timp ce Sepsi şi Astra, ocupantele locurilor 5-6, nu au cunoscut gustul victoriei. Mai mult, echipa lui Neagoe a fost umilită de ultima clasată, FC Voluntari.

Tehnicianul lui Dinamo şi-a felicitat jucătorii pentru victoria obţinută de Dinamo, 3-0 cu Poli Iaşi pe teren propriu. „Puriul” cere încredere şi răbdare pentru ca Dinamo să iasă din situaţia actuală şi încă mai crede în şansele la play-off. Antrenorul „câinilor” e de părere că ieşenii lui Flavius Stoican au luat Dinamo „de sus”. Totuşi, tenicianul lui Dinamo face apel la calm.

„Un început bun, o primă repriză foarte bună. Păcat nu am reuşit să marcăm şi al doilea gol. Ar fi fost mult mai uşor, erau obligaţi să se descopere. Nu pot decât să-i felicit, mai ales că cei nou veniţi pentru că au reuşit să se adapteze. Trebuie să am răbdare, a fost un meci. Nu vreau să păţim ce am păţit după meciul cu Craiova. Le-am spus şi băieţilor… Poate azi am întâlnit un adversar care nu ne-a tratat serios.

Ştiam că sunt periculoşi de la mijloc în sus. Am cerut ca să recuperăm mingi în zona centrală, să punem presiune. 60-70 de minute, pe contraatac am reuşit să-i suprindem. Am mai avut câteva ocazii în prima repriză, dar n-am ales cea mai bună soluţie. Au fost şi puţini egoişti unii dintre ei. Le-am spus că important e să joace pentru echipă, în perioada asta e important rezultatul.

E clar că voi juca cu doi atacanţi, la ce atacanţi avem. În funcţie şi de adversar. Riscăm, dar cu cap. Am fost bine organizaţi, vreau să-i felicit pe cei noi. Toată echipa a avut o atitudine foarte bună. Publicul, am remarcat că au venit mult mai numeroşi ca până acum. Cred că şi ei înţeleg că Dinamo o să fie altceva. Răbdare şi încredere, iar eu spun că vom rezolva situaţia.

Nu-i rău, nu-i rău. Poate mai mult Matti (n.r. Montini). Sunt sigur că poate mai mult, când va avea un număr 9 lângă el!”, a spus Mircea Rednic, după meci, la flash-interviu.

Mircea Rednic nu e în totalitate mulţumit după această victoria și a anunţat în direct la TV că vrea să schimbe rapid un jucător.

Sorescu a fost reprofilat fundaş dreapta de Rednic, dar ”Puriul” n-a fost mulţumit de modul în care fotbalistul a evoluat cu Poli Iaşi. Rednic a anunţat că vrea să aducă un fundaş dreapta şi să-l readucă pe Sorescu înapoi la mijlocul terenului.

”Am făcut un meci bun, am pus presiune, am reuşit să înscriem şi am mai avut alte ocazii. Cred că per ansamblu este o victorie meritată. Mulţi nu ştiau echipa lui Dinamo şi i-am surprins acum. Am terminat meciul cu şapte jucători care au venit în această iarnă.

Am făcut echipa de start în aşa fel încât să fie un mixt între jucătorii care au încheiat anul şi cei care au venit în această iarnă. Băieţii au înţeles ce le-am transmis. Le-am spus că nu trebuie să facem greşeala pe care am făcut-o după meciul cu Craiova. Avem un drum lung şi greu de parcurs. Vom arăta mult mai bine în meciurile următoare.

Mă gândesc să mai aduc un fundaş dreapta. Cred că Deian Sorescu ar trebui să joace mult mai sus. El mai are mult de lucrat din punct de vedere defensiv. Am primit o veste bună şi cu fundaşul central. Vedem ce se întâmplă”, a mai spus Mircea Rednic, la finalul partidei.

Lasă un răspuns