FOTO | Diogo Salomao a fost prezentat la noua echipă. Prima reacție a fostului dinamovist

Fostul jucător al dinamoviștilor, Diogo Salomao a semnat cu arabii de la Al Hazem! Mijlocașul se desparte astfel de Liga 1.

Portughezul a fost prezentat oficial de Al Hazm, echipă antrenată de fostul selecționer al naționalei de tineret a României, Daniel Isăilă. În Arabia Saudită, Diego Salomao va primi un salariu un salariu lunar de 4 ori mai mare decât încasa în Ștefan cel Mare, între 35.000 și 40.000 de euro.

Diego Salomao, în vârstă de 30 de ani a avut o primă reacție după ce a fost prezentat oficial la Al Hazm.

”Sunt foarte fericit pentru acest nou pas în cariera mea, o nouă provocare, şi sper să nu dezamăgesc. Voi da mereu tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să îşi îndeplinească obiectivele, dar şi pentru a-mi atinge obiectivele personale. Aventura arabă începe!”, a scris Salomao pe pagina sa de Instagram.

Salomao a fost adus la Dinamo pe vremea când Adrian Mutu era oficial al grupării din Ștefan cel Mare. Mijlocașul portughez, unul dintre jucătorii îndrăgiți de suporterii din Ștefan cel Mare a postat o poză cu Adrian Mutu, din momentul în care a fost prezentat la Dinamo și a scris că va rămâne un suporter „până la moarte” al câinilor. De remarcat că Diogo Salomao și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo, cu șase luni înainte să îi expire contractul.

Dinamo era dispusă să-l lase pe portughez să plece pe 200.000 de euro, mai ales că din vară devenea jucător liber de contract. Mircea Rednic ar fi vrut să-l convingă pe mijlocaș să mai continue la Dinamo, numai că acesta a spus că vrea să se ducă în altă parte pe un salariu mult mai bun.

Diogo Salomao a marcat şase goluri în 20 de meciuri disputate în acest sezon din Liga 1, după ce campionatul trecut a marcat de nouă ori în 35 de partide. Ultimul gol al lusitanului a fost în partida cu Gaz Metan Mediaş, încheiată la egalitate, scor 1-1, pe 23 noiembrie.

Lasă un răspuns