VIDEO | Fază controversată în meciul dintre Dinamo și Poli Iași. Vezi ce au declarat jucătorii, dar și decizia lui Ion Crăciunescu

Noua echipă a lui Dinamo a debutat în noul an cu o victorie împotriva celor de la Poli Iaşi, după un meci pe care ”câinii” l-au controlat încă de la început.

teamdeals.ro

Echipa antrenată de Mircea Rednic a câștigat cu scorul de 3:0. Fundașul central al lui Dinamo, Ricardo Grigore a fost în prim-plan la o fază în care, involuntar, l-a lovit cu cotul în plină figură pe Florin Gardoș. Apărătorul lui Dinamo, a vorbit la finalul meciului, despre această victorie și a ținut să-și ceară scuze fostului fcsb-ist.

“Nu putea ține umilința continuu, nu mai vrem să fim batjocoriți! Sunt șanse mici să intrăm în play-off, dar noi trebuie să continuăm să jucăm așa. Veți vedea, se va schimba totul!Avem nevoie să fim omogeni, trebuie să strângem rândurile și să continuăm să jucăm solid.

Ne așteaptă un meci greu cu Sepsi, mereu am avut parte de meciuri dificile acolo. Vom pregăti meciul bine și mergem acolo să obținem maximum, avem nevoie de victorii.

Am sărit la cap și m-am ajutat de braț, dar nu am simțit dacă l-am lovit pe Florin Gardoș. Îi cer scuze, dar eu nu mi-am dat seama că l-am lovit”, a declarat Grigore.

Florin Gardoş a debutat pentru Poli Iaşi, însă n-a avut parte de un debut prea frumos. În minutul 22, Gardoş s-a lovit cap în cap cu Ricardo Grigore şi s-a ales cu nasul spart.

StarShinerS.ro

Fundașul în vârstă de 30 de ani, a putut continua meciul, însă la final nu arăta prea bine: ”E riscul meseriei, se întâmplă să ne lovim, sper să fie OK, să nu fie ceva grav, nu am mai avut niciodată nasul rupt. Sper să fie OK”, a spus Gardoş.

Fostul fundaş al FCSB-ului a vorbit şi despre eşcul cu 3-0 în faţa lui Dinamo, echipă despre care spune că este eterna rivală pentru el:

”Ar fi fost bun măcar un punct în seara asta, am început cum nu se putea mai prost. Nu ne-au surprins cu nimic, am luat golurile pe multe greşeli individuale, contraatacuri… Nu ne-au surprins. Cu atât ne pare rău că nu am reuşit nimic astăzi aici. Dinamo este o echipă schimbată şi o să arate din ce în ce mai bine. Deci trebuia să profităm în seara aceasta. Pentru mine, Dinamo va rămâne eterna rivală. Când eram la Steaua am câştigat tot timpul, acum este altă situaţie”, a mai spus Gardoş.

Sursă Video: digisport.ro

“Fault în atac şi cartonaş roşu”, a comentat, fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu, după ce a refăzut faza. ”Întâi, Gardoș face fault în atac, un lucru care nu a fost fluierat de arbitru. După aceea, Gardoș este lovit de Ricardo Grigore cu cotul în figură. Decizia corectă este fault în atac și eliminare pentru Grigore”, a fost reacţia specialistului Digi Sport.

Lasă un răspuns