VIDEO | Interviu Cristi Pulhac: Totul despre vechiul și noul Dinamo

Cristi Pulhac, fostul fundaş stânga al echipei Dinamo, jucător cu trei selecţii la naţională, a fost prezent în emisiunea „Sinteza Zilei”. Dinamovistul a vorbit despre cele mai noi mutări de la Dinamo, dar și despre perioada petrecută în Ștefan cel Mare.

În vârstă de 34 de ani, Pulhac și-a spus opinia despre șansele echipei noastre, pentru a cuceri titlul de campion. Dar a și povestit, momentele frumoase de la Dinamo.

„Se vorbește despre ultimul campionat câștigat de Dinamo și se mai vorbește despre următorul campionat, când se va mai lua.

Cifrele nu arăta foarte bine și nu cred că în acest an se poate câștiga.

Am mai vorbit cu foștii coechipieri despre această situație. Noua conducere a lui Dinamo, este de apreciat! Plata jucătorilor se face la zi, lucru care contează pentru un jucător.

În schimb, există o problemă la scouting. În ultimii ani, am dat chix”, a spus Cristian Pulhac, pentru Radio Dinamo.

Acesta, apreciază evoluția lui Daniel Popa și discută despre debutul său în fotbalul și cum consideră că ar trebui, tratat fotbalul juvenil.

  • Cristian Pulhac a câștigat în tricoul lui Dinamo, 2 titlul de campion (2002, 2007), 2 Cupe ale României în 2005 și 2012. Dinamovistul mai are în palmares Supercupa României (2005, 2012) și a adunat 166 jocuri / 2 goluri (Liga I), 33 jocuri / 2 goluri (cupele europene) și 3 selecții (echipa națională).
Reclame