Oficialii lui Sepsi cer excluderea lui Dinamo din Liga1. Vezi răspunsul ferm al “câinilor”

Dinamo a învins-o pe Sepsi (1-0), însă Janos Bokor, directorul sportiv al formației din Sfântu Gheorghe, este nemulțumit de comportamentul suporterilor din Ștefan cel Mare.

bestkids.ro

Oficialul covăsnenilor crede că astfel de acte pot fi stopare prin înăsprirea legii. Să se mărească amenzile, iar, dacă e nevoie, să se meargă până la excluderea din campionat. ”Simplu! Dacă-i arde lui Dinamo o amendă de 50.000, apoi 100.000, iar a treia oară să-i dea afară din Liga 1, atunci nu vor mai aduce cu ei suporteri care să facă astfel de lucruri”.

Oficialul formației din Sfântu Gheorghe a mai povestit și un episod petrecut înaintea meciului din Liga 1. Acesta a fost înștiințat că mai mulți suporteri vor veni la partidă și i-a cerut patronului să nu le permită să intre: ”Eu niciodată nu vorbesc la şedinţa tehnică înaintea meciului. De data asta i-am rugat, pentru că nu suntem surzi, să nu îşi mai bată joc de noi cu scandarea «Afară cu ungurii din ţară ». Să punem capăt xenofobiei! Şi ce s-a întâmplat? Ne sună înainte de meci un domn colonel să lăsăm încă 70 de suporteri ai lui Dinamo să intre în tribune. Pentru că ei nu pot să-i ţină, că fac scandal. I-am zis patronului să nu fie de bună credinţă, dar nu m-a ascultat. I-am rugat pe domnii Huzu şi Coza să plece puţin urechea către galeria lui Dinamo. S-a întâmplat o dată, de două ori, a treia oară m-am ridicat de pe bancă… Îmi pare rău că n-am pus acolo un aparat care să înregistreze şi să trimit direct către Elveţia. E prea de tot! Numai cu Dinamo se întâmplă! Plus că a venit o ramură a lui U Cluj. Îmi pare rău că l-am lăsat pe Ursu împrumut la ei”, a mai spus Janos Bokor pentru gsp.ro.

În replică, președintele lui Dinamo, Alexandru David, a avut un discurs extrem de naționalist la adresa echipei și a oficialilor lui Sepsi Sfântu Gheorghe. David invocă Constituția României și nu ezistă să îl ironizeze pe oficialul celor de la Sepsi, Janos Bokor.

StarShinerS.ro

“Tupeul unora nu cunoaște limite! Domnul Bokor să lase victimizarea asta penibilă și să pună mâna la treabă. Când băteau pe toată lumea era meritul lor, acum când iau bătaie e vina altora. Nu mai țin strategiile astea ieftine. Acum o săptămână urlau că vine meciul cu Dinamo, le tremurau brăcinarii, dar acum văd ca tot de luni urlă de Gaz Metan. Să lase prostiile și să joace fotbal!

Jandarmeria nu e bună, probabil vor să apeleze la jandarmeria din Ungaria, observatorii nu sunt buni, arbitrii nu sunt buni. Păi, să se mute cu totul în Ungaria, nu îi ține nimeni cu forța aici. Văd că oficialul de la Sepsi e deranjat că se vorbește despre Dinamo. Domnule Bokor, vezi că Dinamo are 70 de ani de tradiție în spate, face parte din fibra neamului românesc, e cea mai importantă echipă a acestei țări. Ce ai vrea, să se vorbească despre Sepsi?

Domnul Bokor vorbește de scandări când tot stadionul lor e plin de steagurile ținutului secuiesc, când la difuzoare pune la maxim imnul ținutului secuiesc? Asta ce e? Oare nu sunt provocări pe față? Ce ar trebui sa facă oaspeții dumnealor, să lase capul jos în țara lor? Să întoarcem și celălalt obraz la noi acasă, să ne umilească cum vor ei? Văd că sunt deranjați că am adus steagul României mari la meci și că galeria a expus un banner cu mesajul “Doar România, Doar Dinamo București, fără autonomie în ținuturile românești”.

Păi, să vadă domnul Bokor articolul 1 din Constituție care spune că “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”. Domnule Bokor, te deranjează Constituția țării al carei cetățean ești? Mută-te atunci!”, a mai declarat Alexandru David pentru sursa mai sus citată.

Lasă un răspuns