Alexandru David se ia de contestatari: “La o palmă primită, dăm 10 pumni înapoi”

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I.

bestkids.ro

După victoria obținută, președintele lui Dinamo, a făcut lumină și a spus că altul este obiectivul real al ”câinilor” în acest moment.

“Șansele ca noi să prindem play-off-ul sunt foarte mici. Orice presiune suplimentară pusă pe seama atingerii acestui obiectiv nu este neapărat necesară. Calculele noastre principale sunt legate de celălalt proiect al nostru, de a face o echipă cu care să atacam sezonul viitor altfel. Tot ce vom obține sezonul acesta este un bonus.

Mi se pare senzațional, un miracol, Doamne ajută!, dar nu trebuie să punem, presiune suplimentară in acest conditii, pentru că nu depinde numai de noi. Eu și la inceputul sezonului am vrut să setez un nivel de asteptări mai mici pentru ca dezamăgirea să nu fie mare”, a spus David, la Digi Sport.

Totodată, Alexandru David a mai spus că va schimba strategia la echipa roș-albă. Dacă până acum a încercat să stea departe de scandaluri, oficialul dinamovist nu va mai accepta ca lumea să critice clubul la care lucrează.

“Am încercat să avem un alt stil de comunicare, de a ne comporta. Dar acum trebuie să ies și să apăr clubul. În acest domeniu nu poți să întorci obrazul când ți se dă o palmă. Dacă faci asta ești luat de fraier.

Dinamo este cel mai titrat club din România, potrivit realității. Dinamo este clubul numărul 1 din România. Nu poți să fii obraznic și să începi să calci clubul în picioare. Schimbăm foaia! La o palmă primită, vom da 10 pumni înapoi. Dar nu vom da niciodată primii.

Noi am încercat altceva, dar nu ne-a ieșit. Acum trebuie să ne schimbăm. Nu mai stau să văd cum toată lumea, care nu are informații la zi, vorbește de Dinamo. Trebuie să arăți respect când intri în <<Ștefan cel Mare>>”, a mai declarat David pentru sursa mai sus citată.

Lasă un răspuns