VIDEO | Reacția lui Mircea Rednic după ce a auzit că Lucescu e OUT de la naționala Turciei

Mircea Lucescu a fost îndepărtat de pe banca naţionalei Turciei, anunţul fiind făcut de agenţia Reuters, care citează canalul NTV. Înlocuitorul său e turcul Senol Gunes, de la Beşiktaş, el revenid la prima reprezentativă după 15 ani, primul mandat fiind în 2004.

vivre.ro

Aflat în scandal cu “Il Luce”, Mircea Rednic a anunțat că nu se bucură pentru faptul că tehnicianul are probleme.

”Nu cred că e adevărat. Eu nu cred. Eu v-am spus că e un om pe care îl respect. Nu mă bucur că l-au demis. Adica nu l-au demis atunci și îl demit acum?

Aș fi primul care l-aș propune să vină la Dinamo! Atunci chiar că aș merita statuie pentru că am reușit să-l aduc pe Lucescu la Dinamo. Dar nu aș putea lucra niciodată cu Lucescu”, a spus Rednic, la conferința de presă.

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani, a mai vorbit, la conferinţa de presă de după victoria cu Sepsi (1-0, în deplasare) despre transferul ratat al unui fotbalist dorit în Ştefan cel Mare. “Puriul” l-a vrut pe Geoffrey Bia (29 de ani), o aripă care joacă pentru Lokeren, în Belgia. Antrenorul “câinilor” a izbucnit în timpul întâlnirii cu jurnaliştii.

vivre.ro

“Am fost aproape să-l luăm, dar nu s-a mai concretizat. Eu îl cunosc foarte bine din perioada în care eram la Standard. Nu-mi plac jucătorii care nu sunt corecţi. El venise în România, de fapt, pentru Poli Iaşi, apoi a încercat şi Dinamo să-l ia. M-a deranjat, eu i-am făcut o ofertă şi i-am spus să se încadreze în 6-7.000 de euro maximum. Mi-a spus că pentru aceşti bani nu-şi părăseşte prietenii.

Atunci stai, Doamne, iartă-mă!, acolo, era să zic eu ceva. Trebuia să vină când avem nevoie de el”, a declarat Rednic, la conferinţa de presă de la finalul meciului.

Fotbaliştii transferaţi de Rednic, în iarnă: Reda Jaadi (Royal Antwerp), Ioan Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (liberi de contract).

sursă video: fotografii din peluza
  • Mircea Rednic a fost jucător la Dinamo în perioada 1983-1990 și Mircea Lucescu i-a antrenat pe ”câinii roșii” în perioada 1985-1990.

Lasă un răspuns