Rednic investitorul! Ce primă le-a oferit jucătorilor după victoria cu Sepsi

După victoria obținută de Dinamo pe terenul lui Sepsi, scor 1-0, Mircea Rednic a anunțat că e rândul lui să le ofere jucătorilor prime de joc.

vivre.ro

Tehnicianul nu a specificat vreo sumă, dar, potrivit gsp.ro, „Puriul” va împărți în vestiar 10.000 de euro jucătorilor, bani care vor fi distribuiți în mod egal.

Mircea Rednic a mai spus că preferă să nu se gândească deocamdată la o calificare miraculoasă în play-off-ul Ligii 1.

„Mă bucur că am reușit a doua victorie din acest an, a fost un meci dificil. Cred că am dominat prima repriză, cei de la Sepsi nu prea s-au apropiat. Apoi, normal că cei de la Sepsi au ieșit la presing în repriza secundă, iar noi am început să pierdem duelul de la mijlocul terenului. Am avut și noroc la cele două bare. Mi-a plăcut prima repriză, am avut posesie și am pasat bine. O să dau o primă după acest meci.

Pe mine mă interesează să ne refacem și să reușim să câștigăm și cu FC Botoșani. Ar fi păcat să nu reușim asta. Nu vorbim de play-off, dar avem 10 puncte avans față de Dunărea Călărași, prima sub linie. Suntem în grafic, dar nu depinde totul doar de noi. Noi trebuie să câștigăm și vedem apoi ce se întâmplă, însă trebuie să fim realiști”, a fost mesajul lui Rednic.

  • Dinamo ocupă locul 10 în Liga 1, cu 28 de puncte.
Reclame